Šití na papír
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šití na papír
Ahoj, učím se šití na papír, udělala jsem si vlastní jednoduchou šablonu na začátek, ale u posledního švu jsem narazila - jsou nějaká pravidla na šablony, případně jaký šev je notné nechat na konec? Přijde mi, že poslední šev prostě nejsem schopná na papír ušít, že to technicky nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, také začínám šít. Na papír jsem tedy nikdy nešila. Proč nešijes radši látku? Kdyžtak sem hoď nějakou fotku, jak to šiješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarlotak píše:
Ahoj, také začínám šít. Na papír jsem tedy nikdy nešila. Proč nešijes radši látku? Kdyžtak sem hoď nějakou fotku, jak to šiješ.
to je sesivani kousku latky, jen sablona je papirova. Vlozim vysledek prvniho pokusu, je teda desnej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus mrknout třeba na tenhle mini kurz. Přijde mi celkem fajn pro začátky.
https://www.caramilla.cz/…-typy-stehu/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše:
to je sesivani kousku latky, jen sablona je papirova. Vlozim vysledek prvniho pokusu, je teda desnej.
A s čím máš teda problém? Úvodní dotaz nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše:
co to je a k čemu je to dobré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
A s čím máš teda problém? Úvodní dotaz nechápu.
treba u toho M - jak sit vsity horni trojuhelnik? Nasiju k levemu spodnimu bilemu prouzku. a pak? Je tam videt, jak jsem spatne vsila ten pravy bily prouzek, protoze to neni rovny sev.
Uz jsem pochopila, ze asi nektere kombinace svu nejdou. Nebo jsem neprisla na to, jak.
Celkove siti na papir chapu, zacinam od stredu, odstrihavam pridavky, rozzehluju svy.
Pro ty, kdo neznaji, je to patchworkova technika. Ja tim zkousim pismena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že nemáte vsivat trojúhelníky, ale spíš sešívat pruhy a ty pak přišívat k sobě. Ale patchwork nedělám, takže postupy neznám. Ale zkuste si to najít na Googlu třeba na YouTube určitě bude spousta videí s technikami (nejspíš v Aj).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit