Škaredé nehty

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4244
17.3.15 23:29

Škaredé nehty

Ahoj, syn 1,5roku má škaredé nehty na nohou. Na palečkách se mu lámou a oba malíčky jsou zvláštní, nehty jsou žluté a divných tvarů, jeden jakoby u lůžka prasklý do živého, syn si na ně nenechá sáhnout, myslím, že ho to nebolí, jen lechtá, přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
17.3.15 23:34

Nemuze to byt plisnoveho puvodu?? jestli to nema treba z bazenu nebo tak. Mozna bych s tim zasla nekam na kozni aby mu ty nehtiky nakonec neslezly. Videla sem podobny u dospelejch ale u takle malyho ditete este ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
17.3.15 23:37

Podle mě je to taky plíseň. Zajdi s ním k dr.

• Citovat
  • Upravit
4244
17.3.15 23:46

Na bazéně byl jedinkrát a boso krom doma si nevybavuji, že by někde chodil a doma to nikdo nemáme, k dr. určitě zajdu, jen jí asi brnknu, nechci s nehtama lézt s ním mezi nemocné, on bobek nemá moc dobrou imunitu, okamžitě by jsme si z tama něco přinesli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
17.3.15 23:51

Je to plisen s klasicky postizenym nehjovym luzkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
17.3.15 23:51

A nema to treba nekdo z prarodicu? ono staci kdyby se jednou vykoupal ve stejnej vane jako nekdo kdo to ma zvlast jestli ma slabou imunitu jak pisete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.3.15 00:09

Tak náš malý má něco podobného už téměř rok a doktorka tvrdí, že to plíseň není (vlastně už dvě doktorky) :nevim: - mažeme vitamínovou mastičkou ale výsledek nikde, spíš bych řekla že se to zhoršilo :-(. Ještě mi teď druhá doktorka řekla, že by to mohlo být z malých bot - je pravda, že zimáky už měl docela knop (ale problém trvá dýl), tak uvidíme teď na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.3.15 00:19

@MatuleH na nějaké starší diskuzi na jiném serveru jsem našla spoustu maminek co nehty svých dědí popisují stejně a taky tvrdí, že jim dr. řekly, že to není plíseň, když se malý narodil tak měl takové mikro nehtíky a takové škaredé je měl jen co trošilinku povyrostly, takže se dá říct, že to má od saméh začátku a co se týče bot, tak chce chodit jen v zimních jiné nechce na nohy a vzteká se. Minulý týden jsem mu měřia nožku ze všech bot co máme jsem povytahovala vložky a všechno co nemělo alespo%n malou rezervu jsem vyřadila, dr. se zeptám tak uvidím co nám řekne =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.3.15 00:28

@Trolíci Už jsem z toho docela nešťastná :-( ale doufám, že se to časem zpraví - právě teď na 18 měsíční prohlídce byla za naší Dr. jiná jako záskok, tak jsem se možná i trochu uklidnila, že je to snad normální a děti to prostě mívají. Je pravda, že na té druhé fotce je nehtík opravdu hodně ošklivý, to syn až tak neměl - teď už je nemá žlutý, ale má je popraskaný jako by se mu odlupovaly vrstvičky nehtíku ale zase už to má u všech :zed: Kdyžtak dejte vědět, jak dopadnete, třeba se dozvím něco nového jak na to…
Jinak syn už chodí od 10 měsíců a má 4. boty, takže u nás to jako důvod můžu asi odšktrnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.15 09:14

Tak nás kluk má něco podobného, ale na maličkých, takže to zásadne ne resim. Má to od narození, takže plíseňto rrozhodne není. Jsou to takové mikrofon nehtíky, že začátku jako kdyby nabobtnale a jak roste, tak se to malinko zlepšuje. Ted jemu skoro 7 a porad ty mmaličky v podstatě nestrihame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.3.15 10:21

@baramal přesně, má to jen na malíčcích a není potřeba to stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.3.15 10:22

@MatuleH Ta fotka to dost zkresluje, není to až tak škaredé, já tu fotku ořízla, tak možná proto to tak děsivě vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí