Skincare pro mladé ženy do 30 let

23.10.24 19:29

Skincare pro mladé ženy do 30 let

Zdravím všechny,

tak nějak přemýšlím nad svou péčí o pleť. Je mi 20 a všude vyskakují reklamy a videa, která se týkají „skincare rutiny". :) Nechci se zanedbávat a chtěla bych vypadat, pokud možno, dobře i do pozdějšího věku. :D Tak se ptám vás, jaké produkty v tomto věku používáte a co se vám osvědčilo? Vzhledem k tomu, že trh je plný různých produktů, tak čert aby se v tom vyznal. : :mrgreen:
Jinak nemám problematický typ pleti, je spíš trošku sušší, určitě ne mastná.

Děkuji za každou odpověď. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
495
23.10.24 21:15

Ahoj,
já začal řešit péči o pleť až před půl rokem, letos jsem oslavila Kristova léta :oops: normálně se nelíčím, když je nějaké akce, dám řasenku, rtěnku a BB krém, třeba 10× ročně. No a na nějakou každodenní péči jsem dlabala. Teď se objevují první vrásky kolem očí.
Tak jsem začala každý večer ve sprše čistit pěnou na obličej Balea DM, pak nanesu sérum na nedokonalosti Mixa (nemám pleť nějak špatnou, občas beďar a zarudlejší tváře), ráno pak krém hydratační a proti vráskám pro 30+Ziaja a oční krém na kruhy pod očima a vrásky Ryor.
Nevím ani, jestli to dělám dobře, ale říkám si radši něco než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
23.10.24 21:41

Ahoj, já mám vše na doporučení od kosmetičky. Vse od značky Alissa Beaute.

Ráno a večer - micelární mléko, oplachnu vodou, tonikum na tamponek, hydra sérum, hydra krem pod oči, hydra krém. 1-2× týdně peeling, maska (plátýnková - nějaká regenerační, nebo Bubble oxy maska - ta se smývá) a ob den si dávám polštářky pod oči (ty mám ale “korejské” s obsahem zlata) :lol:

• večer ještě navíc odličovač očí, ale kolikrát to vezme mléko :D
  • každé ráno ještě SPF :palec:

Občas taky používám čisticí pěnu.

S tím, že pleť mám sjednocenou a bezproblémovou obvykle si dávám jen řasenku a lesk na rty. :D :D a když jdu někam do společnosti tak báze pod make up, lehký make up, řasenka/linka, rtěnka….

Zabere mi to ráno i večer do 10 minut. Peeling a masky jsou navíc ale klasická “skin care” do 10 minut

• Citovat
  • Upravit
18626
23.10.24 22:05

@Stopařka bloudivá v tvém věku bych jela nějakou nenáročnou klasiku - pěnu na obličej na umyti, (večer sem vložit osloveni), pak tonikum na tamponek, oplachnout vodou, nějaké vyživují sérum s vit C a lehký krém. Nepotrebujes nic extrémního. Já tak jedu i před ctyricitkou jen ta sera a krémy se pak mění - retinol, nyacinamid, masaz obličeje a nějaká základní face doga, sérum na oční okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.10.24 23:47

Něco jednoduchého. Večer odlíčit a pak nějaké hydratační sérum, retinal a krém. I když ti lidi budou tvrdit, že retinal v tém věku nepotřebuješ, tak s ním začni, jestli chceš stárnutí co nejdéle předcházet a ne řešit, až budeš mít vrásky. A retinal je účinnější, než retinol, tak vem ten :*.
Ráno sérum s vitamínem C a krém s SPF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.10.24 12:24

Za mě pro mladistvou pleť je fajn něco lehkého a zbytečně pleť nezatěžovat. Já na odlíčení mám čistící gel od veniry a jejich hydratační denní krém, micelární vody nepoužívám - měla jsem vždy pleť suchou. Teď ji mám hezkou, projasněnou a zhydratovanou a to používám pouze tyto dva produkty s doplňky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
8.11.24 12:38
@Stopařka bloudivá píše: Více

Dvoufazove odliceni + hydratační krem + spf pres den urcite stačí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml