Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nazdárek, z toho samého důvodu si kamarádka koupila tenhle: Má ho u postele, v noci nemusí nikam lítat a je spokojená. ![]()
Tyjo to vypadá dobře, díky moc!
K posteli asi ne, spíš bychom ho dali nad jednu komodu co už máme. ![]()
Moje máma mi vždy říkala, že nic takového nepotřebovala, všechny nás přebalovala na posteli… a záda jí z toho bolí do dnes ![]()
Čau Kočky! My ten přebalovák ze Šikulkova máme. Je to vážně maximum i minimum co člověk potřebuje. Naprostá spokojenost. Výhodou jsou hlavně ty oblé hrany. Na prstech nespočítám kolikrát by se náš malej ďáblík
vyboural o ostré rohy když blbne na posteli.
![]()
Je kapku vyšší než normální přebalováky, ale já jsem malá (160 cm), můj chlap vysoký a vyhovuje nám to oboum. Celkově je možná lepší, když je přebalovací stůl trochu vyšší. Jinak tě fakt bolí záda.
Nemáš pračku na kterou by jsi dala dřevěný přebalovák? V bazaru se dá sehnat za pětistovku. Tohle mi přijde jako celkem drahý…
Na pračce mám sušičku a lítat s miminem při každém přebalování do koupelny se mi zrovna nechce…
Já osobně použila přebalovák jen prvních pár měsíců a jakmile malý povyrostl, přebaluji na sedačce. Zajímavé, záda mě vůbec nebolí, většinou si k němu kleknu. Za mě zbytečně vyhozené peníze. A to jsem měla úplně obyč z druhé ruky. Po koupání přebalím na pračce. Teď čekáme druhé a už se ani nechystám ho vláčet ze sklepa a koupím podložku na pračku ![]()
@teta blaza píše:
Na pračce mám sušičku a lítat s miminem při každém přebalování do koupelny se mi zrovna nechce…
A kde je lepší místona přebalování? Máš tam vodu, miminu opláchneš prdelku v umývadle místo matlání ubrouskama. Oceníš to až se ti dítě pokadí až na zádech. Je tam větrák takže smrádek taky rychle zmizí.