Tiny Love 3v1 (Cozy) Rocker Napper - zkušenost?

21521
12.12.18 14:37

@Snowdonia Mame ho a jsme s nim spokojeni. Na vsechny otazky se mi odpovidat nechce :D , ale podle toho, na co se ptas, by ti asi nevyhovovalo. Pratelna je jen matrace. Zapinani na klip jako ve sportaku. Slozit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
12.12.18 14:45

@malákráličice Díky i tak.
Ještě mám pár dotazů níže, pokud zvládneš odpovědět. Je to to, co mě zajímá asi nejvíc. Bez praní a slozitelnosti se asi obejdu.

A co ten sed, jde jen do polosedu?

A houpání, je to jako kolébka aspoň trošku (tedy jde dítě uspat aspoň trochu houpáním)?

Rozhoupe to větší dítě samo, nebo v tom může jen sedět/ležet? Jde mi o to, jestli funguje i jako jiná vibrační lehátka a dítě se v tom vrtěním nožkama aspoň trochu zhoupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21521
12.12.18 15:52

@Snowdonia Dcera je jeste mala (2mesice), tak to sezeni moc neposoudim. Sama se trochu rozhoupe uz ted. Nebo ji rozhoupe kralik, kdyz probiha kolem :mrgreen: Zrovna ted v tom lezi a prihoupavam ji jen nohou. Vibrace nepouzivame, ty se ji nelibi. To hrani jsou stejne otravne melodie jako u jinych hracek pro deti. Davam ji tam v hnizde, aby byla vic natesno. Libi se mi, ze v tom muze normalne lezet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.12.18 17:03

@malákráličice Tak když to houpe, tak je to super :) Ještě počkám, jestli ještě někdo nenapíše, ale asi mám vybráno. Na jedněch stránkách jsem totiž viděla tohle lehátko v šedé (kterou bych chtěla) zlevněné na cenu toho, za kolik jsem často viděla ty bazarové, a nevím, jak dlouho ta akce bude platit, tak abych to neprošvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí