Plat skladníka/skladnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1309
25.11.11 18:48

skladník- skladnice-plat

dobrý den, pracovali jste někdo z vás, nebo z vašich manželů ve skladu- myslím tím klasická práce- příjem, výdej, naskladňování, inventura atd.. Jde mi o to, jaký plat lze na tomto pracovním místě očekávat. prosím o lokalitu a hrubý plat.klidně anonymně.. díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12869
25.11.11 19:05

Manžel ne, ale vím kolik berou skladníci v podniku, kde pracuji.
Brno- cca 10 000 čistého+stravenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
25.11.11 19:10

Kamarád Praha 20000 hrubého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
25.11.11 19:23

Známá - Olomouc - 12 tisíc hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
25.11.11 19:46

ptám se pro to, že jedné moji blízké známé nabízí kousek od Brna nástupku 16800 hrubého plus stravenky, 2× ročně prémie cca po 10 000 hrubého… tak aby měla přehled jak se pohybují platy ve skladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.11.11 19:48

Já teď budu dělat referentku skladového hospodářství - příjem a výdej materiálu, příjem výrobků, inventura, fyzická kontrola přijímaného materiálu, kalkulace a podobně a budu to dělat za stávající plat (vrátila jsem se teďka z rodičovské dovolené) 15000 hrubého (malé město, malá soukromá firma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.11.11 19:53

Jinak mrkni třeba na web agentka.cz, prace.cz, tam najdeš průměrný plat pro danou pozici a oblast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.11.11 19:57

Praha 20tis hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
25.11.11 20:59

na agentce je prumerny plat 15000 hrubeho, ale to je plat, ktery nabizi zamestnavatele v inzeratu.. realně jsou platy možná jiné, proto se ptam, jak se platy pohybuji v realu.. ona bude mit nastupni plat okolo 17t hrubeho, tak jen aby měla srovnani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
26.11.11 00:15

Jak v které firmě, ale tipy se tu shodují. V Praze může být 20.000 čistého, ale taky hrubého. Co jsem tak viděla na inzerátech, průměr je 18.000 hrubého. A kolikrát je to třísměnný provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
UEFA
12.1.12 23:43

OBI a Platy skladníků

Hlavně pozor na společnost OBI Česká republika
15 hrubého přesčasy neplatí ale chtějí kdo se jim zhnusí jde.
A to mluvím o okolí Prahy Hnus.

• Citovat
  • Upravit
orchydej
15.5.12 12:51

Já pracuji v masozávodu v nepřetržitým provozu. I o svátcích a 15000kc hrubého. To je k vsteku

• Citovat
  • Upravit
63
5.8.16 01:00

Hlavně se vyhněte skladu Hruška s.r.o

Tato práce skladníka ze kterou mě dali směšných 52,50 /h!! A to ještě se tvařila ta faraonka jak bych si toho neměl vážit. Přísahám bohu, já tam málem ten pracovní den nepřežil. Pro představu, paletu dřevěnou si každý z vás umí představit, tak si na ní představte hromadu zboží o trochu větší než vy. Co je to strečka také víte žejo.. :D hehe.. prostě průhledná balící folie. A náplněm vaší práce je odmotat kousek a začínáte naspod palety tedy na zemi, strčite začátek folie kam to vleze, a teď s tou fólii běháte okolo toho zboží od země až nahoru prostě celou tu paletu musíte obalit.. a nejhorší na tom je to začínání vespod, to jste zohlí až na zem, a tam vyvíjíte značnou sílu, tudíž záda jak přitom dostávají zabrat. Po necelé šichtě, jelikož mám skoliozu páteře, tak ten den mi ta páteř vystřelila uplně nabok a pulsovalo mi v ní, no já zpočátku nechápal jak tu ti lidi můžou robit! Ale pak mi to došlo, to nebyli obyčejní lidi, to byli všechno vymakané svalnaté korby. A i baby a dodnes si jednu pamatuju která měla svaly jak chlap dřící celý život na stavbě a taky jak jela, až jsem se styděl no a jak by mi jednu dymla tak bych se probral asi na IPce :D každopádně robil jsem všude možně, na stavbě v 30°C v hale, v jiném skladě, vykládal jsem kamion, roznášel jsem letáky, pracoval jsem v oboru, zkrátka vyzkoušel jsem snad vše co bylo k mání. Ovšem každá zkušenost byla naprosto otřesná. Nejde o plat, já bych byl šťastný už jen za normální přátelskou atmosféru na pracovišti, normální pracovní podmínky a pomůcky. Ovšem toto bylo jen na té stavbě jinač všude bezdůvodná buzerace, vyhrožování výpovědí, zkrátka firma díky idiotům ve vedení nefunguje vrací se zakázky a můžu za to vždy jen já. Další robota v hale, to jsem zas byl jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále, když mi ti voli dali do ruky ovladač jeřábu tak sotva jsem se pokusil zvednout několikatunové břemeno tak se začly dít věci.. ani nevím jak se mi podařilo to tak extrémně rozhoupat, že to domě vrazilo, já dolétl mezi hromadu železena a sotva sem se vzpamatoval zjistil jsem že ruce mám položené na těch páčkách ovládacích a to už jsem si řekl tak to bude zlé… samozřejmě všichni z té haly byli v mžiku venku a já jen pozoroval jak přes celou halu na tom jeřábu letí velmi těžké profily U a prásk!!! Do stěny té haly jsem s tym tak jeb/nul že ta hala málem padla! Já jim ale řekl jasně že jsem to neměl vživotě v ruce :D oni to asi nepochopili mysleli si že si dělám pr/del ale ne.. no to by nebylo ještě tak zlé, ale poslouchat toho spuchlého le/mpla mistra jak si na mě léčí mindráky toteda není nic pro mě, jak sem pak na konci měsíce viděl jeho chování vůči jiným zaměstnancům. Chtělo se mi gr/cat. Můj parťák.. Pane maistr chybí mi několik strávenek… mistr: A co já stym mám jako dělat dejte mi pokoj!. Parťák sklopil hlavu a pokračoval v práci, a já jen čekal na to až zas příde zamnou, přišel, řikam chci pořádné vercajg s tím šrotem se nedá robit. On na mě: Pane Xxxx ale my jiné nemáme a navíc se nám vracejí zakázky a jestli to tak pude dál budeme se s vámi muset rozloučit. Tak já tam dřel jak KO/KOT, schválně abych se ukázal, snažil jsem se, trhal jsem normy, prostě poctivě jsem makal. Jako jediný nejmenší, nejsuchší a nejmladší, mi nevím jestli naschvál dal tu největší brusku 3000W a tu jsem celý den nepustil.. Dřina jako prase, ale měsíc jsem to vydržel a každý den se snažil smířit, a pokládal si otázky, TOTO? Važně toto je smyslem života? Toto budu celýživot dělat? Co z toho budu mít? A co když onemocním, co když bude mít špatnou náladu. Co když cokoli? ZAPLAŤ PÁNBŮH ŽE JSEM SE S TÍM NESMÍŘIL. Po další buze/raci, jsem maistrovi do očí řekl ty buze/rante jeden, končím, dal jsem výpověď a od té doby RADĚJI UMŘU NEŽ ABYCH SE TAKTO PONIŽOVAL A ZA CO? ZA ALMUŽNU! ROBIL JSEM VÍKENDY, PŘESČASY… A DOSTAL JSEM POSR/ANÝCH 12 000!!! Když jsem prodával ganju tak mi to dělalo 15 000,– práce obnášela zvedat telefony, vypořádat se nepřátely, strkat trávu do pytlíků a jezdit výtahem dolů. :D toto jsem dělal skoro 10 let a s naprostým klidem bych to dělal znova, věděli to omě všichni a ikdyž mě 2× sousedi práskli policajtům. Vždy jim řekli že jsem malá ryba a že s tím nemohou nic dělat. Kriminálka co zamnou raz byla, tak mi v autě jasně řekla, že nás tráva nezajímá. Policajt u hospody nás jako děcka viděl hulit brko a trochu nás postrašil a pak se otočil mávl rukou a šel pryč. Když jsem začal tu trávu v malé skřínce pěstovat, tak to už bylo o něčem jiném. Měsíční výdělek 25-35 čistého to už se mi velice líbilo. Ale to už bylo tak tak. Jelikož já prodával po částkách od 50,– po 250,– a to si neumíte představit těch lidí, jelikož jsem odmala mičurinec, tak jsem pěstoval bezkonkurenční modely a jezdili tady klienti z celé Ostravy i okolních vesnic. Rekord bylo prodání přes 100g za necelé tři dny.. ale to se prakticky telefon, dveře ani zvonek nezastavily… Pokud stále nechápete tak vám to už konečně řeknu přímo proboha nebuďte blbí! A čapněte šanci za pačesy a dokud to jde pěstujte trávu. Máte zde grower.cz tam začal i já.. Neocenitelná pomoc.. Policajti jdou po množství buď velkopěstírny ( tisíce rostlin)nebo po obchodech s kilem a půl a výše. Všechno pod tuto hranici je pro ně neefektivní a tudíž po vás nepůjdou, pár pravidel jakože pokud možno aby nikdo nic nevěděl ani známí, rodina, kámoši už vůbec né, já tímto udělal blbost neboť to omě každý věděl a brzy se to dozvěděli gráz/lové okrádající takové jako já.. jenže u mě narazili :D řízky dvakrát větší než já okradli několikrát. Mě ani po opakovaných pokusech ani jednou, prostě dělal jsem to tak že to nešlo. Jo a 5 rostlin jsem měl, dělal jsem z toho z přehledem přes 1g/wat, tedy na 400W sodík, jsem sklidil přes 400 suché prvotřídní trávy. Dokonce i když se nepovedlo úplně tak to stejně bylo 2× lepší než cokoli z ulice. No další důležité pravidlo!! Pachový filtr!! a důkladně vytvořit ventilaci. Pravda investice do hnojiv je celkem nákladná ovšem jedna sklizeň a vrátí se vám všechny náklady a ještě vyděláte. Platit řádně elektřinu, a zkrátka udělat všechno tak aby nebyla šance aby si vás někdo všiml… To co jsem vám teď napsal, vám může zpříjemnit a vrátit život, ušetřit čas a zkrátka prostě, tohle se nikde jen tak nedočtete. Nevím jestli to není trestné, ale já už tuto činost několik let nedělám tak by to mělo být promyšlené a stejně mám tady ty nesmysly čemu říkají zákon úplně na háku, chcete mě trestat odnětím svobody? Tak raději trest smrti jinač to od/sere první bachař který ve chvilce nepozornosti minimálně příde o oko. A zkrátka celkově, já nejsem kus ze stáda, nejsem ani žádné zvíř a ten kdo patří spíš do klece je právě ten co by mě tam chtěl strčit. Mě živoření za almužnu ve strachu a nebezpečí, nemoci a atd. opravdu není vzácný. Smrti se bojím asi tak jako jsem bál narození :) proto mám jednoduché pravidlo. Když už jste mě sem do toho bor/delu a krutého světa plného zla a utrpení nevinných tedy do tohoto pekla strčili, tak už to je moc… a ještě abych se tu mrskal jak všichni ostatní to už teda né, rád půjdu kulce naproti už při mírném vychýlení z mého standardu… přitom já nechci nic zadarmo, chci pouze férovou hru, důstojnou práci, a odpovídající ohodnocení za odvedenou práci. Chci tak moc? Já nemohu za to že vážím 50kg a na otroctví nejsem stavěný, já nemohu za to že používám mozek a ten mi brání v otroctví a ulehčuje život. Přitom stačí tak málo a z tohoto pekla by byl ráj zkuste hádat maminy co to je :D mějte se a snad to někomu pomůže tak jako to pomohlo mi.. taky je toto účinným řešením dluhové pasti.. nebo pokud znáte bezpečnější, jednodušší a lepší výdělek tak prosím.. ale já se hodně nahledal a napřemýšlel a nic bezpečnějšího jsem nenašel čr je rájem pro tyto zločiny.. a pokud by nebyl problém na poprvé, tak máte vyhráno neboť další sklizeň už i po příp. průs/eru by se to vyplatilo.. 5 KYTEK JE PŘESTUPEK A UŽ NIKOMU NEDOCHÁZÍ ŽE NA 5 KYTKÁCH MŮŽU V EXTRÉMU UDĚLAT I 5KG. Pobavte se doma o tom se starým. Já vám garantuji že ani slovo jsem nepřibarvil, ani prostě nekecám nikdy bych si to nedovolil. Sice mám trochu obavu z toho aby někdo neměl problémy ale pokud je bude mít je to buď extrémní smůla, nebo extrémní blbost, ani jednomu nevěřím že by se mohlo stát. Teda pokud jste. Teda jo stát se to může, asi tak jako že se může stát že 3× po sobě chytnete jackpot ve sportce.. Hlavně bacha na děcka, na barák, dbejte na bezpečnost diskrétnost a hlavně se neopijte prvotním úspěchem. S touto informací může každý průměrně zadlužený člověk během jednoho roku být z problému venku a ještě mít něco na horší časy… Mno když to kriminálku nezajímalo, tak co víc chcete? Pro mě ta odpověď byla jakoby řekli, bezobav si s trávou můžeš dělat co chceš.. Mno tak nevím proč bych měl někde potit krev… mimochodem za drtičku v kapse, a v ní kousíček trávy, vytáhla německá policajtka kámoše s namířenou pistolí z autobusu, a měl z toho obrovské problémy obrovskou pokutu a jednali s ním jak by pašoval kilo heroinu… tak si uvědomte jakou možnost tady máme.. a myslím že bych si pohnul protože legalizace visí ve vzduchu což znamená.. no vlastně nic moc, pokud legálně bude stát tráva víc jak 200kč tak vždy budou chodit lidé za vámi.. Pokud by jste nevěděli komu to případně prodat.. tak hlavně nespěchejte ať o úrodu nepřídete. Já sem za nějaký čas opět zabloudím. Mno a jestli ten komentář pude poslat tak jsem asi trhnul rekord co? Není zač a sladké konopné sny světlých zítřků přeji a jo hlavně to zdraví!! To je nejcennější!!! Boha čtu ty komentáře nad, a až mi hrdlo svírá, je to hnus lidi k čemu vás to nutí, a to máte rodiny děcka, je to hrůza, vůbec si neumím představit jak bych to měl zvládat ještě s děckem na krku..každopádně nesměji se nikomu, také jsem to zažil, a hlavně je to spíše k vzteku a zlosti to co se tady děje, slušný poctivý člověk vytěžován jak dobytek bezcitně a krutě…*Ps: Nikdy se nepoštějte do perníku, ani já toto neudělal ikdyž to bylo lákavé, tak každý takový dealer v okolí skončíl v base, nebo v hrobě. Nebo má tak zničené zdraví že už prakticky dávno nežijí. Neříkám že to nejde, říkám že je to extrémně těžké prodávat a je obrovské riziko že vás chytí, na to se zaměřuje toxi tým a jsou dost úspěšní. Jsou to profící a perníková klientela ta je sama o sobě nebezpečná a problémová však to znáte… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.8.16 01:03

No konečně

Ještě pár pokusu a víte co bych se nato. Proboha, rozlišujte vulgarismy a vulgarismy, nebo těch pár sprostých slov někoho tak pohoršuje? To není bezduché nadávání si anebo agrese, to jsou hovorově použité vulgarismy proti kterým neměla nic ani má učitelka Češtiny na základce, říkala že občas když je ve vyprávění použitý rozumně vulgarismus, není to nic špatného. Jen to nesmí být za každým slovem tak jako to mladí rádi používají.. tak snad to nesmažete, každopádně mě tím neublížíte, jen tady někomu zoufalému vemete šanci na změnu.. Takže tak Adios příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.8.16 07:11

Přítel má 24tis hrubého, zhruba 18500 cisteho. Vyškovsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie