Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Do kufru felicie dáš skoro každý sporťák, to bych se nebála. Nosnost 20kg mají všechny, u nás se sice udává do 15kg, ale to je kvůli normám u nás.
@Janli Děkuju, tohle je ještě filda z roku raz dva, kufr tak na jednu velkou nákupní tašku. Od kombinace tam narvu jen podvozek bez koleček a už nic. Já se právě bála aby ty kočárky do 15kg prcka uvezly, už teď má 15kg a poslední co potřebuju je aby se zlámal sotva přejedu jednu nerovnost na chodníku
@Anonymní píše: Více
Já měla taky felicii. Vím, jak velký ty kufry jsou.
@Janli Tak to jo
. Já právě že jeden z prarodičů má teda asi v kombíku, protože tam ten kočár narvu, ale druhej má takovýho mrňouse. Auta jsou pro mě španělská vesnice. Děkuju za rady ![]()
Máme Petit and Mars Street + a za me dobré, po dvou letech provozu v parádní kondici. Vozím ho ve Fiatu Punto, na složení jednoduchý, vejde se tam tak akorát, nic dalšího už tam nedám. Švagrová má Valco (myslím), je o něco bytelnější, ale větší, ale taky vydržel vše…
Na Allegru jsem zahlidla Hauck Rapid 4D vystaveny kus za 1 629. Po registraci by to mohlo hodit i nejakou slevu. Kdyz si zapnes Smart. Mas doruceni i vraceni zdarma, tak by vraceni nic nestalo, kdyby nebyl ok. Nosnost ma 25 kg. Kvalita je trosku hrkaci jako u vsech v teto cenove kategorii.
Dobrý den. Prosím poradíte mi nějaký golfky nebo hodně skladný sporťák? Musí se vejít do kufru mrňavý felicie, kombinaci tam nenarvu. Bazarový mi vůbec nevadí, potřebuju nejlépe do 1500Kč, víc dát nemůžu.
Líbilo by se mi něco jako petite&mars up nebo kinderkraft indy/nubi. Jediný požadavky jsou co nejnižší cena, nosnost aspoň 20kg a aby byl co nejskladnější. Dítko už sedí, chodí, potřebuju fakt jen něco na přesun.