Sklenice pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sklenice pro děti
Holky, dobrý večer, nikde jsem nic nenašla, tak zakládám nové téma.
Nemá někdo tip, jak ozdobit dětem obyčejné bílé sklenice? Myslela jsem na něco typu jako malování na sklo - zda by to vydrželo a mohlo by z toho dítko pít, když to bude jen na přední straně sklenice. Samozřejmě to nedám do myčky.
Nebo nějaký jiný nápad, čím by to šlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Salorka my jsme před 15 lety se segrou pomalovali keramické hrníčky, našim k výročí, úplně obyčejnými barvami na sklo, pijí z nich každý den kafe ještě teď, a porad vypadají hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marketka25 @monrom Takže zkusit ty barvy na sklo? K okraji bych to nedávala, jen něco do středu skleničky, protože na netu jsem žádné hezké nenašla - jen kýče jako letadla, kitty apod… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka jj určitě, ty vydrží hodně, a jeste si s nimi i děti určitě uzijou
my jsme si malovali třeba na obkladačky, co zbyli když se obkladala koupelna, a pak jsme si to vystavovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky moc
. Do myčky strkat určitě nebudu. Hned zítra vlítnu do papírnictví a pokoupím a vytisknu předlohy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
@Marketka25 @monrom Takže zkusit ty barvy na sklo? K okraji bych to nedávala, jen něco do středu skleničky, protože na netu jsem žádné hezké nenašla - jen kýče jako letadla, kitty apod…
My jsme to meli na barvach primo napsano, ze se musi nechat okraj minimalne 1,5 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše děti si zdobí pitíčka barevnými lepícími páskami
dávám to normálně do myčky a překvapivě to drží hrozně dlouho! sundáváme to po pár měsících prostě proto, že oni chtějí zase zdobit… ne proto, že by se to loupalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka
jako jak to dělají?
no prostě omotají pitíčko páskou a na konci ustřihnou… máme takovou tu sadu barevných pásek z Tchiba, takže si pokaždé vyberou jiné.
jo a ještě jsem onehdy koupila barevné pásky v Ikea, byly tam 3 zvířátkové+kytičkové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit