Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, predem se omlouvam pokud jsem muj prispevek zaradila do spatne kategorie tematu. HA jsem vysadila 30 zari 2013- takze tedka. Nechci uz to svinstvo dobrovolne brat. S pritelem jsem se tedy dohodli, ze se budeme chranit kondomem. Vcera jsme meli sex a mam pocit ze pritel si v zapalu ani ten kondom uplne ke koreni penisu nenaroloval. Udelal se do me. A nez penis ze me vytahnul tak po ejakulaci jeste me obejmul a asi 3 zasunul. Kdyz ho vytahl uplne jsem se zdesila
. Kondom mel v pulce penisu a zbytek kondomu se spermatem plandal na konci penisu. Nevylucuji ze se spermie nedostaly ven nebot jsem videla MOKROU KAPKU NA PROSTERADLE. Pritel ale i presto vubec nic nekomentoval, a tak ja teda taky NE. I kdyz si myslim ze spravne nasazeny to nebylo. Me by miminko zas az tak nevadilo. Celej den nad tim uvazuju a hledam diskuze na tot tema ale marne. Spis mam toho plnou hlavu a chci se jen vypsat. Vim ze to je bud a nebo. Nic mezi tim. Urco si tak za 10 dni udelam test. Budu rada, za vase zkusenosti, popripade jestli se vam stalo to same a treba jste otehotnely. diky moc.
Pokud otehotnet nechces, mas jeste moznost sehnat si Postinor, da se uzit do 72 hodin po nechranenem styku ![]()
Podle mě se nestalo nic, mokro molo být úplně od něčeho jiného, a kondom se spermatem pokud je na konci, ale ono je v něm, tak to podle mě není blbě. A test kdyžtak za 16dní, dřív to nemá moc smysl.
Kolik vám je?
" MOKRÁ KAPKA NA PROSTĚRADLE…"
to mě fakt rozesmálo.
prostě počkej do další menstruace a pokud vynechá tak asi pak testuj… jinak snad jedině křišťálová kule ![]()
@Baby86 píše:
Pokud otehotnet nechces, mas jeste moznost sehnat si Postinor, da se uzit do 72 hodin po nechranenem styku
ahojky, to zase ne
ja bych si to i prala ![]()
Nám přímo 2× prasknul v době těsně po ovulaci. Od té doby máme styk během ovu zakázaný, neb nevěřím ani těm kondomům ![]()
Jinak se nam to stalo taky a ne jednou
Neotehotnela jsem, ale je to o nahode
A po vysazeni prasku mas nejvetsi sanci otehotnet, ale nechci strasit
Zalezi, co chces
Tusim, ze ten Postinor je dnes jiz volne k dostani v lekarne.
@Khalesi píše:
Kolik vám je?" MOKRÁ KAPKA NA PROSTĚRADLE…"
![]()
![]()
to mě fakt rozesmálo.prostě počkej do další menstruace a pokud vynechá tak asi pak testuj… jinak snad jedině křišťálová kule
no tak jak by si to napsala lepe?…no budu čekat do dalsi MS ale jelikoz jsem brala ha v dlouhych cyklech, tak vůůůbec nevim po kolika dnech to mam ocekavat.
no to je tedy situace
kdyby třeba po tom sklouznutí zasunul 2× tak jsem v klidu, ale 3×
já myslím že těhotná budeš, tedy vlastně už jsi.
@Sani91 Tak to neres
Uvidis, jestli to dostanes, nebo ne. Kdyztak test ma smysl si udelat az tyden po vynechani menses
![]()
@K-Black píše:no to je tedy situace
právě si mě dobila
![]()
@K-Black píše:no to je tedy situace
@Baby86 píše:
@Sani91 Tak to neresUvidis, jestli to dostanes, nebo ne. Kdyztak test ma smysl si udelat az tyden po vynechani menses
![]()
jo budu delat test
protoze jsem ha bravala 3 mes. v kuse tak nevim za jak dlouho to dostanu. Dekuji mooc. Pak napisu ja to dopadlo ![]()
@Sani91 lépe nevím ale mě pobavil ten zoufalý výkřik že byla na prostěradle mokrá kapka
lidé se potí, někteří i slintaj…
a vůůůbec bych si nevšimla po sexu jestli je někde nějaká kapka, nějak nemám hned poté myšlenky na prozkoumávání okolí.
menstruaci a cykly a délku a vše okolo prober se svým gynekologem, já sem ti schopná napsat že to dostaneš za 11 dní
![]()