Skluzavka Smoby XL

51
20.5.13 22:06

skluzavka smoby XL

Holky, prosím Vás, nemáte některá zkušenost se skluzavkou smoby XL. Chtěla bych nějakou pro dceru 2,5 roku a pořád se nemůžu pro nějakou rozhodnout. Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
20.5.13 22:29

My zatím nekupovali, ale kamarádka říkala, abych si při koupi dávala pozor na schody, aby byly celistvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.5.13 22:40

Já bych ji právě brala asi přes net. zatím jsm na ni bohužel v obchodě nenarazila.Taky o ní uvažujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
20.5.13 22:42

Teď jsem na ni mrkla na netu a ona má obyč. schůdky, mně právě ta kamarádka radila, abych koupila skluzavku, kde ty schůdky budou celistvé - aby tam jako dítěti nepropadávala noha…ale osobně zkušenosti nemám, jen předávám názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.5.13 22:48

Děkuji, dcera právě tuto ale v menším zvládá v pohodě i klasickou s železnýma schudkama. Člověk by nevěřil, jak je těžké vybrat skluzavku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
20.5.13 22:54

@lekeska ať dobře vyberete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
21.5.13 04:33

@lekeska my kupovali Smoby xl pro dceru už ke druhým narozeninám a jezdila na ní od zacatku bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.5.13 07:46
@Xhnip píše:
@lekeska my kupovali Smoby xl pro dceru už ke druhým narozeninám a jezdila na ní od zacatku bez problémů

a zdá se vám skluz dostatečný? Aby jí nebyla prévě brzo krátká. Klouže pěkně? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.5.13 08:11

My mame tu o malinko mensi: http://www.maxikovy-hracky.cz/…hcenim-smoby a rekla bych, ze super. Male jsou ted 3,5 roku a jeste stale staci i tato velikost ;) Jo a ma super dojezd, znami maji od Little Tikes (tusim) a tam dite dole jakoby spadne, tohle ma krasne pozvolny dojezd, ze i mensi dite zvlada samo ;) A proti schudkum taky nemam zadna negativa, spokojenost, slouzi uz treti sezonu a zadny problem (nikdy mi mala nespadla, a to ji mame od jejich 1,5 roku) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
21.5.13 08:40

@lekeska myslím, že je naprosto super… přesně jak píše @Aliik jen je prostě ještě o něco větší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.5.13 13:08

Holky dík, asi ji koupím :) a náhodou nějaké zkušenosti s otočnou houpačkou paradiso nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí