Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosím Vás, nemáte některá zkušenost se skluzavkou smoby XL. Chtěla bych nějakou pro dceru 2,5 roku a pořád se nemůžu pro nějakou rozhodnout. Děkuju za rady.
My zatím nekupovali, ale kamarádka říkala, abych si při koupi dávala pozor na schody, aby byly celistvé
Já bych ji právě brala asi přes net. zatím jsm na ni bohužel v obchodě nenarazila.Taky o ní uvažujete?
Teď jsem na ni mrkla na netu a ona má obyč. schůdky, mně právě ta kamarádka radila, abych koupila skluzavku, kde ty schůdky budou celistvé - aby tam jako dítěti nepropadávala noha…ale osobně zkušenosti nemám, jen předávám názor ![]()
Děkuji, dcera právě tuto ale v menším zvládá v pohodě i klasickou s železnýma schudkama. Člověk by nevěřil, jak je těžké vybrat skluzavku ![]()
@lekeska my kupovali Smoby xl pro dceru už ke druhým narozeninám a jezdila na ní od zacatku bez problémů
@Xhnip píše:
@lekeska my kupovali Smoby xl pro dceru už ke druhým narozeninám a jezdila na ní od zacatku bez problémů
a zdá se vám skluz dostatečný? Aby jí nebyla prévě brzo krátká. Klouže pěkně? díky ![]()
My mame tu o malinko mensi: http://www.maxikovy-hracky.cz/…hcenim-smoby a rekla bych, ze super. Male jsou ted 3,5 roku a jeste stale staci i tato velikost
Jo a ma super dojezd, znami maji od Little Tikes (tusim) a tam dite dole jakoby spadne, tohle ma krasne pozvolny dojezd, ze i mensi dite zvlada samo
A proti schudkum taky nemam zadna negativa, spokojenost, slouzi uz treti sezonu a zadny problem (nikdy mi mala nespadla, a to ji mame od jejich 1,5 roku) ![]()
Holky dík, asi ji koupím
a náhodou nějaké zkušenosti s otočnou houpačkou paradiso nemáte?