Jak zařídit, aby si mě učitelka všimla

Anonymní
10.1.25 14:52

škola - učitelka

Prominte za hloupy dotaz:(

Příspěvek upraven 12.01.25 v 09:08

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102800
10.1.25 15:08

No, tak záleží, co se ti děje, pokud budeš zelena jak sedma nebo ti treba poteče krev z nosu, tak si určitě všimne, pokud to neco je splin, tak asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
10.1.25 15:24

Pokud se děje něco závažného, nečekej a řekni si o pomoc. Je to mnohem lepší varianta, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26453
10.1.25 15:25

Učitelka není Děd Vševěd, takže jestli něco potřebuješ, tak si budeš muset říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
10.1.25 15:27
@neumisa píše: Více

Moje řeč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.1.25 15:31

Když jsem chtěla mluvit s třídní, počkala jsem až všichni odejdou ze třídy.
Taky má kabinet a určitě nějakou hodinu neučí a ty taky někdy potřebuješ na záchod.
Pokud se ti něco děje je dobré jít! Nemůžeš čekat až si tě všimne. Je vás plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
10.1.25 15:52
@Anonymní píše: Více

Když se zdráháš s ní mluvit a oslovit ji, tak jí napiš. Určitě máte nějaké systémy, jak učitelce napsat - on i obyčejný papír udělá dobrou službu. Neboj se toho. Pokud máš trápení, paní učitelka opravdu nevidí do tvé hlavy, ale jestliže cítíš, že s ní mluvit chceš, pak jí asi důvěřuješ a nesmírně ji tím potěšíš. Nevykašli se na to, napiš jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.1.25 16:05

Ještě si pamatuji, že jsem do školy přinesla alkohol. Měla jsem to při cestě domů doručit a tak jsem se šla třídní prasknout. Jestli to tenkrát někomu řekla nevím ale nic z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
10.1.25 16:26
@Anonymní píše: Více

Co je to za hloupý dotaz?? Máš problém a chceš aby ti učitelka pomohla? Tak si o pomoc řekni. Učitelka nečte myšlenky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
10.1.25 16:52

Pokud mas nejake trapeni a chces si s ucitelkou o tom promluvit, tak je asi nejlehci za ni zajit po vyuce, zeptat se zda by mela cas te vyslechnout a rict ji to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
10.1.25 19:23

Zajdi za ní po vyučování. Nebo ráno před ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 19:24

Jsem učitelka. A za mě radím, jdi za ní sama. Není vždy v našich silách si všimnout, že se něco děje, a narovinu - i když je kolikrát něco jo okaté, stejně se to nechá být (já tedy ne, pro upřesnění, ale kolegové často ano).

Několikrát za mnou byly studentky s problémem, buď napsaly předem, že by se mnou chtěly něco vyřešit a pozvala jsem si je na čas, kdy budu v kabinetě sama (kvůli soukromí).

• Citovat
  • Upravit
25151
11.1.25 09:53

Zakladatelko, pokud ti třeba někdo ubližuje a ty nechceš, aby věděli, že kontaktujes učitelku, napiš jí email nebo SMS. Případně lísteček se vzkazem a pošli jí ho po kterémkoliv dospělém člověku, ke kterému máš důvěru. Je potřeba takové věci řešit, nesmíš se bát. To je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí