Aktovka pro dítě 1. třída

141
8.1.25 18:21

Aktovka pro díťě 1. třída

Dobrý den,

Mám prosbu, poradíte mi jakou aktovku pro chlapce 1. třídy je hodnr hubený (18 kg), prosím případně i značku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8704
8.1.25 18:36

Jít vyzkoušet do obchodu. Ne vše sedne na zádech. My jsme pro malého drobného prvnacka pořídili bagmaster. Je super, ale budeme teď už podruhé reklamovat. Poprvé o prázdninách mezi první a druhou třídou. A teď znovu, se stejnou vadou. Tak nevím, kde je problém… pro dceru teď vezmeme asi jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
8.1.25 19:08

@Lidušk

navštiv specializovanou prodejnu, kde ti poradí dítě vyzkouší. Nekupuj nic na netu, v supermarketu ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
8.1.25 19:12

Step by step.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.1.25 19:14

Doporučuji Ergobag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
8.1.25 19:22

Vždycky jsem zkoušela. První dítě mělo Ergobag, druhé je o pár kilo lehčí (nějakých 18 kilo/110 cm tipuji) a cokoliv na něm vypadalo obří, skončili jsme u Beckmannu. Vzhledem k tělesné konstituci jsem vždycky chtěla, aby měla taška dobře řešená záda a hrudní i bederní pás pro lepší rozložení váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
8.1.25 19:30

@Lidušk dneska je výběr hodně velký i mezi lehkými aktovkami. Pro syna, který měl v 1. třídě cca 14kg jsme kupovali aktovku Hama, která patřila v té době k nejlehčím (cca 700g). U dalšího syna, který měl v 1. třídě kolem 18kg jsme kupovali aktovku Herlitz ultralight, která váží cca 650g. Opravdu je lepší aktovku vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17292
8.1.25 19:39
@Lidušk píše: Více

my kupovali topgal. měli i pro drobné děti (holčička třetí třída, 22 kg) a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
8.1.25 21:03

Jedině Topgal a vyzkoušet na prodejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
9.1.25 07:14

@azaleila @Brbra a dceři třeba topgal vůbec neseděl.. taky byla drobná. Ony ji ty popruhy šli blbě přes krk. Nakonec měla baagl… jen tedy kvalita nic moc. Dvakrát jsme reklamovali. A od půlkdy druhé třídy má batoh boll… za mě top.
Ale tedy u topgalu jsem šla na jistotu, zkoušla asi tři druhy… a bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.1.25 07:24

@KKK85 Aha, tak to je pro mě úplně nová info, u nás mají všechny děti (hubené, silnější, malí, velcí) topgal :D

Určitě to chce vyzkoušet no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
9.1.25 07:29

@Brbra nevím jestli jiná stavba těla :). Já taky spoléhala v první třídě na topgal. Ji to nešlo napasovat… a tlačilo do krku. Ty popruhy šli tak nějak blízko sebe nahořu u krku a ji to tlačilo. Stalo se ji to i u hamy, taková černá s kočkou myslím to byla.
Teď doufám že ten boll batoh vydrží až do páte třídy. A pak na druhý stupeň to už bude beztak nějaký nike nebo něco podobného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.1.25 13:38

@KKK85 Já doufám že to synovi vydrží aspoň do 2., vzhledem k tomu, jaký je bordelář :mrgreen: Aby ho někde neztratil a nebylo po topgalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
9.1.25 14:08
@Brbra píše: Více

tak ona ten boll dostala až v půlce druhé třídy.. a už to není takové dětské… tak snad vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
219
13.1.25 11:17

Vzhledem k tomu, že dcera byla tintítko s 110cm a cca 18kg, máme Beckmann a i ten úplně nejmenší. A už ho má třetím rokem a v pohodě. Po vyprání vypadá jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí