Aktovka pro dítě 1. třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7356
13.2.25 20:45
@lucynka25 píše: Více

nás baagl zklamal… dvě reklamace, jako tedy musím říct že jednání perfektní… poslali nejdříve nový díl, podruhé celou novou aktovku… ale reklamovat nebaví.. a pak jsem šli právě do toho boll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.2.25 20:51

@KKK85 fakt? Dcera má teď 2.rokem a všechno super, už jsem i prala v pračce..
A musím pochválit moc desky od oxybag, dcera je má od první třídy a už rok a půl statečně drží, oproti jiným značkám, kde je pololetí a pomalu jsou na odpis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
13.2.25 20:55

asi špatný kus… my desky zrušili brzo, to se nevlezlo do tašky. Ale někde nějaká paní poradila super tip… už nevím kdo.. jedeme tak od třetí třídy.. dcera chváli.. má takový ty plastové složky na druky, vždy na každý předmět jednu složku… a má tam vše.. učebnici, sešity.. takže na hodinu vytáhne jen tu danou složku, po hodině zasune vše zpět, říkala že super, že ne nemusí hledat všechny sešity v batohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
13.2.25 21:21

My teda máme Beckmann už 4. rokem a batoh je netknutý. Dcera tenkrát zkoušela i Boll, ale líp jí sednul Beckmann.Ona je ale opravdu prcek, při nástupu do 1.třídy měla nějakých 116 cm a ani ne 18 kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.2.25 22:14

@KKK85 máme na ajinu a hned je vyrvaný cvoček..má tam učebnici, pracák +A4 sešit asi je to prervane..
Jinak super nápad, aplikovat na všechny předměty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
14.2.25 06:47

tak dceři to krásně vydrželo.. cvoček se neurval.. jen po půl roce to bylo takové jeté, na boku trošku trhnuté… tak jsem měnili. Taky má v ang učebnici, pracovní sešit a velký A4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
14.2.25 16:01

@KKK85 tak mám asi demoliční dceru :lol: a nebo nekvalitní desky, ale už jsem je kupovala i draze v mc pen a nepomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.2.25 14:25

Pár praktických tipů k výběru aktovky

Ahoj, možná bych vám mohla poradit. Pracuji v papírnictví. Každopádně tak jako tak je nutné školákovi aktovku vyzkoušet. Každý je jiný, někomu bude sedět lépe tahle, jinému zas jiná. Co se týče kvality, materiálu, zpracování…tak bych doporučovala Step by Step. Sice je dražší, ale má 4 roky záruku, pokud bude pěkná, můžete ji pak ještě prodat. Zpracování absolutně nejlepší. Bederní popruh, hrudní pás (vše vyjmatelné), výška zad se dá nastavit (takže vlastně roste s dítětem), odtokové kanálky, když se něco vyleje, vepředu kapsa, která slouží jako mini lednička (dokáže uchovat potraviny svěží), při správném nastavení aktovky se na zádech vůbec nesmí hnout. Správné nastavení každé aktovky a batohy je to, že bude těsně přiléhat k zádům, co nejvíc to jde. K úrovni ramen, mírně nad zadečkem. Populární a cenově dostupnější jsou např. Belmil. Moc pěkné, všeobecně padnou skoro všem dětem. Pro větší dítka může být od Karton P+P (praktické, že tašku může mít i další rok). Připravte se na to, že většinu malých aktovek už do druhé třídy nevyužijete, učení je moc a nevejde se tam. A další věc, neřeště prosím vás až tak tu váhu, je to zavádějící informace, ne vždy ta nejlehčí, je ta nejlepší. Kvalitní materiál má taky svou váhu. Berte zlatý střed. To podstané na tom všem je, že když je taška správně nastavená, tak školák nikdy neponese takovou váhu, jako ten co má aktovku či batoh na zadku. Nepoužívá bederák ani hrudní pás, popruhy ho tahnou k zemi…to je špatně. S výběrem vám určitě rádi poradíme v papírnictví McPen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.2.25 14:30

Vyberte si desky se silnejší gumičkou. Ne tenkou. Pokud Vám zboží z McPenu nevydrželo, běžte tam a reklamujte je. Vyjdou Vám vstříc. Jsme na to školení. :D
Sice jsme drazí, ale poskytujeme bezvadný zákaznický servis, bez dohadů. Nestyďte se. Pomůžeme. Chceme spokojené zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
20.2.25 14:36
@lalaláček píše: Více

Ergobag..dražší, ale pěkně sedí, mrkni..jsou varianty buď pro 1.stupen a pak pro 2.+studentský.
Je tam bederní pás, nastavitelná polohovatelná zada podle výšky, opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.3.25 21:57

Já mám holčičku, která je taky drobounká, tak také hledám nějakou správnou pro ni s hezkým disajnem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.25 21:50
@Anousek123 píše: Více
Ženský,
co pořád máte s tou lehkou aktovkou? O tom to vůbec není. Já vám tady sepisuju co je podstatné a důležité a vy pořád řešíte, aby byla lehká… Na trhu snad není aktovka, která by byla tak těžká, že by nesplňovala normy. A aktovka záda netahá. Špatně vložený obsah a hlavně špatně nastavená aktovka…„tahá záda“. Aktovka musí na zádech držet jak přibitá, ikdyž se dítě předkloní. Pak je to správně. Nejtěžší věci k zádům, nejlehčí kousky na kraj. Lehká aktovka nic neunese, nic se do ní vejde, materiál slabý, nekvalitní… Aktovka do kila, kolem kila je úplně v pohodě. Co je vlastně lehká aktovka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.25 21:58

Na nejkufry mají jen aktovky Lego a Baagl. To jako vážně? Nic proti Baaglu, ale aktovky od dvou značek na jednom eshopu i s kuframa a jinýma zavazadlama… Tak to bych vám teda nedoporučovala. Karton PP, Step by Step, Bagmaster, Belmil (velice oblíbené, hezké, cenově dostupné), Beckmann atd. Každého si projeďte zvlášť. Nechoďte na ty hromadný eshopy. To je o ničem. Správné info dostane pouze na stránkách výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
22.3.25 00:22

A že se tady někdo potřebuje zaregistránkovat a zamořit nám tu diskuzičky reklamičkou a ještě si myslínkuje, že jsme tady úplně pitomoučké a nevšimneme si toho :roll:
Milá zlatá nebo milej zlatej, po téhle reklamičce už si na tomhle eshopíku v životě nic nekoupím a tipuju, že nebudu sama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.25 19:36

Já jsem jen chtěla pomoct a poradit. Vím jak to funguje u nás a že zákazníci občas tápou. Není to reklama. Jen jsem se chtěla podělit o informace a zkušenosti. Přidat se do chatu jako odborník, ne lajk. Je smutné, že si myslíte, že k nám lákám zákazníky. Vždyť si to můžete koupit kde chcete. No už teda nikomu nic radit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí