Aktovka pro dítě 1. třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1540
13.2.25 18:41

Ahoj, poraďte tašku pro syna do první třídy. 133 cm výšky, hubený, uzka ramena. Spíš pp jakých značkách koukat. I když stejně asi skončíme u Topgalu s vlakem, co kdesi viděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 18:52

@lalaláček dcera má od půlky druhé třídy boll 24, za mě je topka. Je fakt propracovaná, kvalitní a vydrží dlouho. Ale není to typický dětské vzory. A je to spíše batoh. Dcera ted ve třetí třídě měří tak 131cm, a je utlá hubená a fakt sedí perfektně.
A třeba topgal dceři nesedl právě že je utlá..ji to šlo blbě přes krk a tlačili ji popruhy do krku.. ale jinak to jsou určitě kvatlitní batohy taky.
U boll jde celý ten zádový systém posunovat podle výšky dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.2.25 19:02

Já se přidám k těm co vychvalují batohy Boll. Se čtyřmi školními dětmi jsme vyzkoušeli leccos, ale našim podměrečným potomkům (malí, hubení) nesedlo nic tak pěkně jako batohy Boll. Do čtvrté třídy si vystačili s menším (20l), od pětky už nosí ten větší (24l), do devítky jim vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 19:07
@Kačikáča píše: Více

Noo tak dcera tak tak narve ten 24l a to je ve třetí a měla ho i ve druhé. Někdy se až divím jak to tam rve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.2.25 19:27
@KKK85 píše: Více

Hmm, je pravda že naši si část učení můžou nechávat ve škole. Takže toho netahají zase nijak extrémně moc. Ale vejdou se jim tam všechny krámy co potřebují.
Hlavně je ten batoh geniálně řešenej, přehlednej, skvěle vyváženej. A skoro nezničitelnej. Náš první batoh od Bollu slouží už pátej rok. Počítám s ním na minimálně ještě jeden školní rok. Funkčně tomu batohu nic není, jen se začínají klubat paspule ve švech v dolních rozích, vada je to jen estetická, a není nijak moc nápadná. A to ho tahají kluci (trhani), jezdí do školy autobusem, tak ten batoh fakt dostává zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 19:32
@Kačikáča píše: Více

jj taky musím říct že je perfektní. V červnu jsem ho dala do pračky a jako nový… Osobně bych šla rovnou do toho 24l i v té první třídě… ale musí si paní přímo zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
13.2.25 19:38

Dcera měla batoh od Topgalu a ve třetí třídě se jí rozbil zip u jedné kapsy. Protože se jí už ani nelíbil kočičkový motiv, dostala nový od Baaglu. Teď je v 6. třídě a nosí obyčejný batoh od Vans. Syn má od 1. třídy batoh od Bagmasteru, minecraftový motiv a má ho pořád, je ve 3, třídě. A ač se tomu divím, batoh drží a je stále velmi pěkný, není potrhaný, vybledlý. Hodně se divím, protože syn s ním zachází hrozně. Zatím neříkal, že by chtěl jiný. Jen už jsme vyměnili penál a tašku na tělocvik, co měl v sadě, to už zničil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
13.2.25 20:22

@Lidušk pro hubené drobné dite je ještě dobrá Step by Step, ma lépe dělaný bederní pás než třeba zmiňovaná Boll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 20:25
@Cuddy píše: Více

tak tak ta nás taky lákala… mě odrazovala už cena :), ale bude určitě taky perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
13.2.25 20:30

@KKK85 by mame i tu Boll, nosi ji deti do ZUS, tedy to 20l verzi. Ale přijde mě malinka. Neumím si ji představit v ZS na jare, když tam ma dite ucebnice, penál, svacinu a potřebuje tam nacpat bundu/mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.2.25 20:32

Co mi to děláte? Mela jsem za to, že půjdeme koupit Beckman, ale ty Boll se mi i designově líbí mnohem víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 20:34

@Cuddy jj osobně si taky neumím tu 20L představit že by to tam nacpala… má tu 24l a je to tak akurát, jak bylo plavaání tak to jsem tam rvala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.2.25 20:36

Máme beckmann

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
13.2.25 20:36
@Mina Titivu píše: Více

Noo a dvojka ušetřena :D :D :D. Dcera měla do první třída baagl aktovku… a porovnání s boll sto a jedno… to propracování, kvalitní fakt super… i pračku vydržel v pohodě. A bude ji mít až do páte třídy rozhodně… na druhý stupen tuším že by ji nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
13.2.25 20:43

První dcera měla oxyvag, druhá Topgal..jinak starší má baagl..všechny značky jsou super. I ten beckmann či Boll, asi bych šla pak po praktičnosti kapes, barvě, stylu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí