Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, mate nekdo zkusenosti se skolkou v Klecanech Alma??? Dekuji moc za jakekoliv info
Vzhledem k tomu, ze nemaji na webu zadne info o registraci, ic apod. to na me moc duveryhodne nepusobi.
Ani jsem nenasla kdo to vede, ucitele, jejich vzdelani apod.
Nicnerikaji email alenapp na seznamu tez mluvi za vse.
Navic priserne predrazene, a to jsem z Prahy a zvykla na jine ceny.
@Jogrr dekuju moc za odezvu, ceny mi neprijdou vysoke, myslela jsem, ze praha je tak jednou tolik.. Nemas tip na nejakou dobrou soukromou skolku v praze nebo kolem prahy,??!samozrejme cim min bude stat, tim lip:-), ale jde mi hlavne i o kvalitu..
@jesterka001 nemas zkusennosti s touto skolkou v klecanech??nebo nekdo z tveho okoli? Schanim jakekoliv info, dekuji
Vůbec tam děti nedávejte, berou tam děti do kychynky a tam je rezou vareckou. A hygiena otřesná
![]()
Děti spí na zemi na zavlhlych matracich, no síla.
Dobry den. Skolku alma navstevujeme uz pres rok a jsme velmi spokojeni. Ucitelky jsou skvele, mala je miluje a to, ze chce i o vikendu do skolky mluvi za vse. Ze by nekdo nekoho bil a zaviral, o tom opravdu nemuze byt rec a je to pomluva. Od srpna tam bude chodit i nejmladsi dcera, ze bych ji davala nekam jinam me ani nenapadlo. Vyzkousejte a uvidite sami.
Ps: nehlede na to, ze by to urcite dcera doma hned rekla, jsou ji uz 4.
Chtěla bych se připojit k předchozímu příspěvku. Syn se v této dětské skupince “našel”. Chodí sem moc rád a i nadále během léta bude. Nejvíc ho baví výlety za zvířátky a divadélko. Zlepšil se i s řečí. Při odvykání na plínky opravdu od chůviček citlivý přístup. Čekám v současné době druhé dítě a až přijde věk na jesličky, tak opět oslovíme Almu. ![]()