Školka Alma Klecany

45
29.5.17 14:21

Skolka Alma Klecany

Ahoj, mate nekdo zkusenosti se skolkou v Klecanech Alma??? Dekuji moc za jakekoliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
29.5.17 15:35

Vzhledem k tomu, ze nemaji na webu zadne info o registraci, ic apod. to na me moc duveryhodne nepusobi.
Ani jsem nenasla kdo to vede, ucitele, jejich vzdelani apod.
Nicnerikaji email alenapp na seznamu tez mluvi za vse.
Navic priserne predrazene, a to jsem z Prahy a zvykla na jine ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.5.17 16:17

@Jogrr dekuju moc za odezvu, ceny mi neprijdou vysoke, myslela jsem, ze praha je tak jednou tolik.. Nemas tip na nejakou dobrou soukromou skolku v praze nebo kolem prahy,??!samozrejme cim min bude stat, tim lip:-), ale jde mi hlavne i o kvalitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.5.17 16:24

@Jogrr pockej, to ti přijde předražené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.5.17 16:36

@jesterka001 nemas zkusennosti s touto skolkou v klecanech??nebo nekdo z tveho okoli? Schanim jakekoliv info, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 12:43

Alma klecany

Vůbec tam děti nedávejte, berou tam děti do kychynky a tam je rezou vareckou. A hygiena otřesná
:( :( :(
Děti spí na zemi na zavlhlych matracich, no síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.22 17:44

Alma skolka klecany

Dobry den. Skolku alma navstevujeme uz pres rok a jsme velmi spokojeni. Ucitelky jsou skvele, mala je miluje a to, ze chce i o vikendu do skolky mluvi za vse. Ze by nekdo nekoho bil a zaviral, o tom opravdu nemuze byt rec a je to pomluva. Od srpna tam bude chodit i nejmladsi dcera, ze bych ji davala nekam jinam me ani nenapadlo. Vyzkousejte a uvidite sami. :potlesk: Ps: nehlede na to, ze by to urcite dcera doma hned rekla, jsou ji uz 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.22 14:51

Chtěla bych se připojit k předchozímu příspěvku. Syn se v této dětské skupince “našel”. Chodí sem moc rád a i nadále během léta bude. Nejvíc ho baví výlety za zvířátky a divadélko. Zlepšil se i s řečí. Při odvykání na plínky opravdu od chůviček citlivý přístup. Čekám v současné době druhé dítě a až přijde věk na jesličky, tak opět oslovíme Almu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí