Školka Třebíč a okolí

435
3.4.12 14:19

Školka Třebíč a okolí

Dobrý den, v létě se budeme stěhovat do Třebíče, zjišťovala jsem si, že od 16.4. jsou zápisy, kterého se přijedu zúčastnit. Mám 3 letou dceru. Poradíte některá kterou školku zvolit, popř. kde je šance na přijetí, může být i blízké okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5321
3.4.12 14:41

Tak taky záleží, kde budete bydlet. Přece jen vozit dítě přes celou Třebíč. To by nebylo nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
3.4.12 14:50

Bydlet budeme v Nehradově. Vození moc neřeším, Třebíč je tak akorát město. Auto mám. My jsme zvyklí na každodenní jízdy 10 km apod., to tak prostě je ve velkých městěch. Spíš se ptám, jako každá máma chci to nejlepší pro své dítě, tak mě zajímajá jestli je to někde opravdu pěkné, slušný přístup apod. O soukromé vím, ale tu nechci, znám podobnou školku a úplně se mi ten přístup a styl nelíbí, takže volím klasiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
3.4.12 14:54

My Terku hlásíme u nás v Borovině, Okružní. Mám hodně známých a děti jim chodí do různých a neslyšela jsem, že by si někdo stěžoval na něco. Ale uvidíte, třeba ještě napíše někdo a doporučí nějakou přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
3.4.12 16:49

Děkuju i tak, no jak půjdeme stejně na slepo, tak snad vybereme dobře, chci jich několik navštívit a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
3.4.12 20:43

Ahoj, já to ještě neřeším, ale je to žhavé téma maminek ze vsi. Borovina je podle všeho hodně dobrá, ale taky je tam nával. Pokud tam nebudete spadat, tak vám dítě stejně nevezmou. Tak šli do vsi dál. Jinak jsem slyšela, že jedna, co v Borovině dělá učitelku, by do velké městské školky dítě nedala a šla do malé vesnické školky. Ale záleží, jak je kdo náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 18:01

Ahoj mamky a taťkové blíží se zápisy do školek. Chci Vás jen upozornit ať si dáte pozor na školku v Domkách Čtyřlístek. Bývala to vyhlášená školka, nyní paní ředitelka preferuje jen některé děti. Já dávala děti do té školky před deseti lety a bylo to super. Teď to jde rok od roku z kopce, máme tam rodinu, chodím často pro děti. Jako pozorovatel jsem si všimla hrozných věcí, děti často běhají ve třídě samy, učitelky si jen odskakují, odpoledne jich je ve třídě tolik, že se tam sotva vejdou a učitelky si povídají u kafíčka, dětí si ani nevšimnou, mnohdy ani rodiče, který si vezme dítě a jde. To je specialita výtvarné třídy. Některé učitelky jsou ze zlata, těm bych dala cenu učitelky - p. Landová a p. Březinová. Prosím o zachování anonymity, nechci aby ublížili našim dětem. Ale rodiče mají právo znát jak to funguje uvnitř ve školce. Zvláště ti, co dávají děti poprvé do školky.

• Citovat
  • Upravit
457
10.4.14 18:31

Souhlasím s anonymní. Čtyřlístek nebrat.Jsou tam určitě i dobré věci, ale základ je dost hrozný. Dny, kdy paní ředitelka není ve školce pozná každý. V některých třídách odpoledne panuje bezvládí, děti jak bez dozoru. Navíc zájmové kroužky dali pro děti až někdy kolem 16 hodiny, takže se nemůže téměř nikdo zúčastnit. Spíš jen předškoláci, kteří už vydrží celé dny ve školce a hlavně se někdy po 16 hodině mohou ještě soustředit. Nechápu proč se nevymyslí místo těchto „vymožeností“ nějaká aktivita pro nespavé děti, aby mohli navštěvovat školku bez stresu a kroužky jako ostatní. Hodně to školku sráží dolů, možná zbytečně, ale pro 3 leté děti není např. vůbec přizpůsobená. Pro 3 a 4 leté děti jen hlídárna. Akce jen pro velké děti, kroužky pozdě odpoledne, taky pro velké děti.
Jako velké + bych na školku dala dobrou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.25 16:23

Dobrý den, zda ještě někdo hledá pro své dítko školku. Můžu vřele doporučit mš Petrovice u Třebíče. Je to malá školička rodinného tipu s krásnou zahradou a milými učitelkami. Zde se mohou přihlásit děti už od 2 let.
 https://skolka.petroviceutrebice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin