Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Znovu prosím. Fakt tady není vůbec nikdo ze Slavkova u Brna s detma v místní školce?
@Anonymní píše:
Znovu prosím. Fakt tady není vůbec nikdo ze Slavkova u Brna s detma v místní školce?
Najdete si na FB skupinu Slavkské maminky a Slavkovská drbna, a tam jich najdete X.
@Anonymní píše:
Najdete si na FB skupinu Slavkské maminky a Slavkovská drbna, a tam jich najdete X.
Slavkovske maminky jsou k jinému městu, texh Slavkovu je víc. V druhé skupině jsem, ale nechci nic prezentovat veřejně, proto to zkouším tady.
@Anonymní píše:
Slavkovske maminky jsou k jinému městu, texh Slavkovu je víc. V druhé skupině jsem, ale nechci nic prezentovat veřejně, proto to zkouším tady.
Přesně je ta skupina Maminky a tatínci ze Slavkova a okolí. Ve vyhledáváči to pár příspěvků na tuto školku najde. Min. si tam můžete najít matky, které tam mají děti a kontaktovat je bokem.
@Anonymní píše:
Přesně je ta skupina Maminky a tatínci ze Slavkova a okolí. Ve vyhledáváči to pár příspěvků na tuto školku najde. Min. si tam můžete najít matky, které tam mají děti a kontaktovat je bokem.
Ano, tu už jsem našla, přečtu si vse a uvidim, jeslti se dozvím, co potrebuju. Kdyztak se zeptám tam. Stejně bych to radši řešila tu, ale co už. Díky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobre ráno, prosím, nemáte někdo dítě ve školce Zvidalek ve Slavkově u Brna? Poteebuju nějaké recenze, idealne na konkrétní třídy. Děkuji.