Školka Zvídálek Slavkov

Anonymní
10.11.21 07:15

Školka Zvídálek Slavkov

Dobre ráno, prosím, nemáte někdo dítě ve školce Zvidalek ve Slavkově u Brna? Poteebuju nějaké recenze, idealne na konkrétní třídy. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.5.22 08:14

Znovu prosím. Fakt tady není vůbec nikdo ze Slavkova u Brna s detma v místní školce?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.22 08:42
@Anonymní píše:
Znovu prosím. Fakt tady není vůbec nikdo ze Slavkova u Brna s detma v místní školce?

Najdete si na FB skupinu Slavkské maminky a Slavkovská drbna, a tam jich najdete X.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.22 08:44
@Anonymní píše:
Najdete si na FB skupinu Slavkské maminky a Slavkovská drbna, a tam jich najdete X.

Slavkovske maminky jsou k jinému městu, texh Slavkovu je víc. V druhé skupině jsem, ale nechci nic prezentovat veřejně, proto to zkouším tady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.22 10:50
@Anonymní píše:
Slavkovske maminky jsou k jinému městu, texh Slavkovu je víc. V druhé skupině jsem, ale nechci nic prezentovat veřejně, proto to zkouším tady.

Přesně je ta skupina Maminky a tatínci ze Slavkova a okolí. Ve vyhledáváči to pár příspěvků na tuto školku najde. Min. si tam můžete najít matky, které tam mají děti a kontaktovat je bokem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.22 10:53
@Anonymní píše:
Přesně je ta skupina Maminky a tatínci ze Slavkova a okolí. Ve vyhledáváči to pár příspěvků na tuto školku najde. Min. si tam můžete najít matky, které tam mají děti a kontaktovat je bokem.

Ano, tu už jsem našla, přečtu si vse a uvidim, jeslti se dozvím, co potrebuju. Kdyztak se zeptám tam. Stejně bych to radši řešila tu, ale co už. Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin