Školky Olomouc

7797
11.1.13 13:53

Školky Olomouc

Ahoj maminky z Olomouce,
dnes jsem slyšela, že do Olomouckých školek je potřeba dávat žádost rok a půl před nástupem. Je to opravdu tak? Synovi bude rok a půl příští měsíc. Taky řešíme to, že zde nemáme trvalý pobyt, berou děti i s jiným trvalým bydlištěm, než Olomouc?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
11.1.13 14:27

My jsme se v prosinci přestěhovali do Olomouce, v únoru byl zápis, tak jsem malou šla zapsat a vzali ji… takže asi ne… tuhle zkušenost máme my… ale trvalý pobyt jsme už v tu dobu měli… mám pocit, že ředitelka mamince před námi říkala něco v tom smyslu, že bez trvalého pobytu v Olomouci berou až v případě, že jsou volná místa… nejlépe bude zeptat se přímo ve školce, kam chcete malého dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.1.13 08:32

@Regina Hero
Když jsou teď zápisy pro rok 2013/2014 a syn má tři roky v srpnu 2014, tak se nás zápisy teď v únoru ještě netýkají, nebo už ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.13 09:44

Řekla bych, že ne… když je v srpnu, tak ho stejně nejspíš vezmou až od září, takže teď k zápisu nemusíte… ale jestli bys ho chtěla dát do školky dřív, tak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
18.1.13 11:45

Řeším stejný problém. Malý bude mít tři v dubnu 2014. Nemůžu si dovolit si ho nechat doma až do září. Bydlíme u Bystřičky kde jsou 3 školky hned u sebe. Teprve to začínám řešit a asi bych si měla pohnout. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti? Zatím jsem nenašla žádné recenze a ani přihlášky. Moc díky za jakékoli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.1.13 15:21

Prosím nevíte kolik můšu podat přihlášek do školek? A ještě jsem se chtěla zeptat jestli nemáte zkušenost se školkama Kpt. Nálepky, Na Bystřičce a Zeyerova? Moc díky za jakékoli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.13 15:58

@26lenka přihklášek můžeš dát, kolik chceš, ale ono se to eviduje hromadně a když někde vidí, že máš dítě přihlášené ještě jinde, tak prý si ředitelky řeknou, že ti ho vezmou v druhé školce a máš tak menší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.1.13 16:09
@Regina Hero píše:
@26lenka přihklášek můžeš dát, kolik chceš, ale ono se to eviduje hromadně a když někde vidí, že máš dítě přihlášené ještě jinde, tak prý si ředitelky řeknou, že ti ho vezmou v druhé školce a máš tak menší šance…

Díky, to jsem nevěděla. :kytka: U mě je na prd, že o těch školkách nic nevím a ani se mi nepodařilo sehnat nějaké bližší info o těch školkách, takže se vše dovím až tam, když půjdem k zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.13 16:11

@26lenka některé školky mají internetové stránky…
A ta naše je stejně nejlepší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.1.13 19:59

@Regina Hero a která je ta vaše? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.13 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.1.13 20:33

@Regina Hero díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stavry
18.4.13 00:43

Maminka

Ahoj holky, hledám kamarádku maminku, je mi 30let a mám 3 letou dceru. Zatím ahoj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin