Školky Ostrava-Hrabůvka

2915
24.2.13 11:49

školky ostrava-hrabůvka

Ahoj holky. Teď v dubnu se chystáme na zápisy do školek, ale malému budou v letě teprve 2,5 roku. Slyšela jsem, že není problém umístit tak staré dítě ve školkách v Hrabůvce. Prosím, maminky, napište mi jaké to jsou školky a třeba i osobní zkušenosti. Moc děkuji. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lluuccka
24.2.13 12:11

Dobra skolka kam chodi mala je v nove bele 15min busem z hrabuvky zapis je konec brezna ale nwm zda ti ho cemou dite by trvaly pobyt melo mit tady ty deti maj prednost

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
24.2.13 12:18

Z doporučení známých soukr. Zdravá školka : http://www.zdravaskolka.cz/, na Bastlově, dle mapy už Zábřeh.
Jsme sice z Hrabůvky, ale vozila jsem do Zábřehu na SNP do státní.

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.13 12:42

Syn chodil na MŠ Adamusova, začal chodit ve 2 a třičtvrtě a nebyl problém s přijetím. My jsme tam byli spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.2.13 13:19

@Ha prosím tě a jak jsi byla spokojená s tou školkou na SNP, tuším, že Gurťjevova, že? Slyšela jsem, že tam taky berou i mladší děti, tak o ní uvažuji. Jsou tam hodné paní učitelky, mají tam děti dobrý program, nějaké kroužky? Moc děkuji za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.2.13 21:49

Markéto, ano Gurťjevova, hrozně moc, na to v jakém spěchu byla školka vybraná a jaký byl ten prvotní povrchní pohled (detaily nechci rozebírat), to byly krásné 4 roky. Bohužel to hezké tam tvořila mimo všechno i jedna paní učitelka, kterou dcera milovala, ale která tam už neučí. Určitě se chceme vracet, jen pozdravit, ale i tak. Program nám vyhovoval, dcera se naučila moc hezky kreslit, socializace probíhala výborně. Sem tam divadlo, kino, besídky, mají renovovanou zahradu a poměrně velkou. Tamní pí. ředitelka se moc snaží a dává tomu dost. Kroužky : za dceřinu docházku keramika, flétna a folkl. tanečky, ale ty nevím zda pokračují.
Neměla jsem co vytknout, takhle nám to vyhovovalo :)

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.2.13 21:59

@Ha díky moc za příspěvek, hodně mi pomůže v rozhodování. Možná, že povrchní pohledy máme podobné a doufám, že taky budeme spokojeni, jestli se nakonec rozhodnu pro tuto školku. Ještě jednou díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 22:01

Ahojte holky chtela jsem se zeptat jestli mate nektera skusenosti s tim dat ditko do školky jen na tyden v mesici spise me ale zajima co z materskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.2.13 08:28

Markéto, vůbec není za co. Držím palce k dobrému výběru :)

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.13 07:21

Zábřeh

Zkuste školky v Ostravě Zábřehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
6.3.13 21:07
@bramburka81 píše:
Syn chodil na MŠ Adamusova, začal chodit ve 2 a třičtvrtě a nebyl problém s přijetím. My jsme tam byli spokojení.

Děkuji, právě o téhle školce jsem uvažovala. Slzšela jsem, že právě tam berou i hodně dětí pod 3 roky. Tak zkusíme zápis a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.4.13 15:02

Holky prosim Vas, nemate nekdo reference na MS Dvorskeho Belsky les? Sny bude mit v zari 2,5 roku, ma sanci se tam dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.4.13 21:40

Holky, zkuste mrknout na skolkamaterska tečka cz, na ostravské školky, je tam pár recenzí, my to s manželem taky pročítali, když jsme se rozhodovali my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin