Školné - matematický rebus
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Školné - matematický rebus
Dobrý den, chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou o pomoc. Jsem studentem univerzity tady v Praze a ke studiu jsem se zapsal 19. září minulého roku 2024. V tento den jsem již překročil standardní dobu studia navýšenou o 1 rok, protože jsem předchozí studium ukončil neúspěšně a musím platit školné za něho. Nicméně jsem se zapsal ke studiu znovu, ale tentokrát na jiný obor. Poplatek mi byl vyměřen ale až od 1.října 2024. Rád bych Vás požádal o radu, jaké datum je ukončením 1. semestru, tedy 6 měsíců, po kterém mi bude vyměřen poplatek za další semestr. To studium, 6 měsíců mám do 19. března do středy dalšího týdne, tudiž 6 měsíců do posledního dnem pokud tam není nějaký matematický chyták a nemám to do 18. března, nebo se to počítá až od doby vyměření poplatku, tudíž od 1.října do 1. dubna? Co ale potom ty dny od 19. září do 30. září, to se nepočítá? Je tady nějaký matematický expert? Poplatek je vyměřen standardně na 6 měsíců, do posledního dne…Děkuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nicco7 píše: Více
Datum ukončení semestru s tím nemá co dělat. Prostě každých 6 měsíců co jsi zapsaný jako student ti dojde dopis s poplatkem. Takže od dubna tě čeká další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No počítá se každý den neúspěšného studia. Takže pokud sduduješ o jeden den víc, automaticky se ti načte poplatek za další semestr. I když jsi to přesáhl jen o 1 den.
Jinak když jsi někde 4 roky a pak jdeš znovu studovat, poplatky se počítají jako překročení o 4 roky, tudíž ty nejvyšší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit