Skoro hypochondr

4024
4.10.11 13:04

Jak dlouho máš ty příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
4.10.11 13:08

Neměla jsi náhodou epidurál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.10.11 13:12

Ahojky po porodu ja mam osum měsícu už nekojím ale taky mě bolely šíleně zada ted už ne tak často .Jo měla sem křížovej porod.A co se týče bolesti tak sem měla zanět močáku proto mě bolely zada a k tomu ještě ruce.Tak nevahej a někam zajdi třeba to mužou byt ty močové cesty tak snad sem trochu poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.10.11 13:13

Tezko rict co vlastne chces, jestli pomoc od lekare tak si najdi jineho, jestli se ho bojis ze ti neco najde, coz by mozna pomohlo k vyreseni problemu, tak to zkus pretrpet coz nedoporucuji. Jestli tam nejdes jen proto ze se ti nechce tak ta bolest asi neni tak hrozna.

Nemysim ze jsi hypochondr, jen mas zdravotni potize a neduveru v lekarskou peci, asi kvuli spatne zkusenosti. Byt tebou najdu si lekare, kteremu budu verit, ktery bude chapavy a ochotny, nooo to jsou kriteria co? tak drzim palce abys takoveho nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.10.11 13:13

Některé holky mají problémy s páteří v souvislosti s vpichem epidurálu (případně spinální anestezie při císaři - teď doufám, že jsem to nepopletla :roll: ), pokud jsi tedy při porodu tohle postoupila, možná bych hledala příčinu i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.10.11 13:15

…aha tak ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
4.10.11 13:23

Nech si napsat od obvodní rehabilitace, teplé zábyli a masáže. já jsem také po cís. a páteř mě bólí v kříži a někdy až kostrč. Mě to pomohlo. Záda mě bólí stále, ale není to už takévé, nemohla jsem se ani zvednout, byla jsme jak stará bába. Na reha ti zjistí jestli je páteř rovná, já bych se přikláněla k tomu, že máš hnutou páteř, pokud jsi měla tak velké dítko. Uvidíš určitě ti to pomůže. Další věc je, že nesmíš prochladnout od ledvin, tak stále nosit něco treplého na nohách a záda mít zakrytá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
4.10.11 14:35
Perina píše:
Některé holky mají problémy s páteří v souvislosti s vpichem epidurálu (případně spinální anestezie při císaři - teď doufám, že jsem to nepopletla :roll: ), pokud jsi tedy při porodu tohle postoupila, možná bych hledala příčinu i tam…

no já měla spinál, jsem 7m po porodu a bolí mě záda pěkně, občas jak kyby se mi v půlce zlomily…děs…u doktora jsem neybla, ale přkládám to spinálu, myslíte, že to odezní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí