Skorotrojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1328
26.12.11 15:25
jizvíková píše:
Není co k obdivování. Prostě je to zaměstnání 24 hod denně 7 dní v týdnu

Naprosto souhlasím, proto se vracím od ledna do práce a děti bude hlídat manžel

Spaní, nejmladší spí ve svý postýlce, dvojčátka spí spolu dole ve velký patrový posteli, do 15ti měsíců spali spolu v postýlce.
Na vycházky se všemi chodíme ve dvou, pokud jdu sama beru max 2, zbytek hlídá manžel.
Na velký nákupy jezdíme autem, já sedím vzadu mezi dvojčaty a miminko sedí ve předu. Bereme vždycky dva vozíky, do jednoho dáme miminko a jednu z dvojčátek, do druhého druhou z dvojčátek a nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.11 15:41

No, když to tak čtu, tak mám vážně dost :zed: Nebýt těhotná, tak začnu chlastat…Snad nějak přetrpím ty svátky a za 14 dní mi na kontrole řeknou, že je tam jen jedno, že to byl omyl…

• Citovat
  • Upravit
byron
26.12.11 15:47

Tak já mám tři, ale dvojčata ne..... Všechno se dá zvládnout, ale co nechápu, tak je nevycházení ven… To bych se zbláznila…resp zařídila bych si to tak, abych ven mohla pohodlně každý den. To bych se raději přestěhovala, pokud by to bylo trochu možné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.11 15:50
byron píše:
Tak já mám tři, ale dvojčata ne..... Všechno se dá zvládnout, ale co nechápu, tak je nevycházení ven… To bych se zbláznila…resp zařídila bych si to tak, abych ven mohla pohodlně každý den. To bych se raději přestěhovala, pokud by to bylo trochu možné

No, já právě když s dcerkou nejdu ven, tak je to k zbláznění, hrozně se zlobí a je mrzutá. Nedokážu si to představit. A když jsme celé dopo venku, tak je pak jako mílius, ale okolo té páté už zase mručí, tak ji kolikrát naložím a jdeme ještě na chvilku. Byla jsem s ní doma, když byla ta inverze a ona byla nemocná a to byl horor…Takže si to taky nechci představovat..

• Citovat
  • Upravit
4258
26.12.11 15:54
Anonymní píše:
No, když to tak čtu, tak mám vážně dost :zed: Nebýt těhotná, tak začnu chlastat…Snad nějak přetrpím ty svátky a za 14 dní mi na kontrole řeknou, že je tam jen jedno, že to byl omyl…

ale pohoda:-)
ja sice nemam dvojcata,ale mam tri deti,je to hukot,ale je to hezky:-)dala bych si rict i na4.ale tak nejak manzel uz nechce…:-)

prvni dve deti jsem vozila v dvojkocaru.
jinak u nas ve meste jsem videla maminu co mela dvojcata a jedno starsi dite-kluka-toho cozila ,kdyz asinemohl na predni kole,pripadne se da pridat stupatko:-)
ikdyz ja teda ted se trema detma moc ven nechodim,nejak to nestihame.a s tim nejmladsim chodim tak jednou za mesic na prochazku,jinak to je spis u nas bohuzel o jezdeni a premistovani autem…

velikost auta a sedacek-mam fabii,takze to jsem opravdu hodne resila,kdyz bylo vajicko,tak jezdil jeden starsi vepredu a pak dve detivzadu s dospelym,ale tak casto plne auto jsme nemeli.
ted jsme poridili 7mistne vetsi,to je pohoda.ale rano stejne deti vozim fabii,jedno je vzdy vepredu,aby se mi to dobre zapinalo.

on jwe to hukot hlavne kdyz jousmali a jeste se neumi sami treba oblict a tak,ale pozdji kdyz ten nejstarsi se uz torsku oblece nebo naji,tak je to hned lepsi:-)

nemysli hned na nejhorsi,bude to narocne,ale zaroven krasne:-)

jedna znama ma chlapecka a po18m dvojcata a ta je panecku ma vycepovany,to nase decka jsou proti nim hrozni divocaci.proste jak si to kdo asi zaridi,no…

hlavne pohoda klid,ja rersim vse az to nastane :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
26.12.11 15:57

nechození ven si taky neumim představit…takže i já si to zařídím…holky třeba nejsou nosící…nechtěly bejt ani za boha v šátku…třetí prcek má smůlu…pokud prostě nepůjde tchýně nebo manžel…tak do kočáru pudou dvojčata a prcek do šátku ať se mu to líbí nebo ne…jde teda o to, jestli se mi bude chtít pokaždý…ale snad jo :mrgreen:

všechno jde a popravdě lepší tři děti takhle brzo za sebou, než žádný…važme si toho zázraku jakým děti nepochybně jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.12.11 15:58
Anonymní píše:
byron píše:
Tak já mám tři, ale dvojčata ne..... Všechno se dá zvládnout, ale co nechápu, tak je nevycházení ven… To bych se zbláznila…resp zařídila bych si to tak, abych ven mohla pohodlně každý den. To bych se raději přestěhovala, pokud by to bylo trochu možné
No, já právě když s dcerkou nejdu ven, tak je to k zbláznění, hrozně se zlobí a je mrzutá. Nedokážu si to představit. A když jsme celé dopo venku, tak je pak jako mílius, ale okolo té páté už zase mručí, tak ji kolikrát naložím a jdeme ještě na chvilku. Byla jsem s ní doma, když byla ta inverze a ona byla nemocná a to byl horor…Takže si to taky nechci představovat..

no my v lete treba ven chodime,resp.kdyz nebyla skolka tak se chodilo dopo ven,ale ted jeden uz je skolak,druha ve skolce,tak se tretim se moc nedostanu,prootze pracuju doma…ale zase zavreni doma porad nejsme.

o prazdninach chodime na hriste-pisek,to je asi u nasich decek nejvesti zabava,dokazi si hrat v pisku tri hodky a uplny klidek a pak jsou hned unaveni:-)

jinak myslim,ze to psala Jizvíkova o te priprave ven-ja ybch to delala spis naopak-pripravila mimino,nechala doma,sesla s vetsima dala do kocaru,privazala a rychle bezela pro mimino…
ale neznam presne situaci,takze tezko soudit,jak se da u vas chodit ven no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 16:11
dvojmatka píše:
jizvíková píše:
dvojmatka píše:
tak jsem na tom podobně jako Jizvíková…jen o 5 měsíců líp :mrgreen: po dvojčatech jsem otěhotněla až když jim bylo 9 měsíců…třetí prcek se má narodit v březnu…bydlíme v paneláku v 9.patře bez nákladního výtahu…auto máme malý, takže ani s třema autosedačkama a se mnou se tam určitě nevejdeme (zkoušeli jsme)…takže když někam pojedeme, tak si budeme muset pučit auto od tchána a jet dvěma :mrgreen: máme zatím kočáry dva…oba easy walkery a koukám podle fotky od Jizvíkové, že to přídavný sedátko k EW jde…tak super :potlesk: no a že to bude mazec??? to je mi zcela jasný, ale já mám přesně to, co jsem chtěla…takže já si nehodlám stěžovat..těšim se :lol:
pridavne sedatko tam jde, ale tlacit to se trema je hruza a maloktery chodnik je dostatecne siroky

hmm…je dobrý znát takhle zkušenosti dopředu…díky :palec:

ještě mi řekni s tím spaním…holky jsem do jejich pokoje přesunula v půl roce protože se vedle dětí neumím vyspat :oops: ale co s tím třetím? když ho tam přesunu, coby půlročáka…nebude ty moje dvouleťačky budit řevem?? vidím, že u vás spí všichni tři v jednom pokoji…jak to jde? 8o

nejmladsi je do 23hod u nas, pak dostane posledni UM a je prenesen k dvojcatum , spi celou noc, kluky nebudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 16:13
Valli píše:
Anonymní píše:
byron píše:

no my v lete treba ven chodime,resp.kdyz nebyla skolka tak se chodilo dopo ven,ale ted jeden uz je skolak,druha ve skolce,tak se tretim se moc nedostanu,prootze pracuju doma…ale zase zavreni doma porad nejsme.

o prazdninach chodime na hriste-pisek,to je asi u nasich decek nejvesti zabava,dokazi si hrat v pisku tri hodky a uplny klidek a pak jsou hned unaveni:-)

jinak myslim,ze to psala Jizvíkova o te priprave ven-ja ybch to delala spis naopak-pripravila mimino,nechala doma,sesla s vetsima dala do kocaru,privazala a rychle bezela pro mimino…
ale neznam presne situaci,takze tezko soudit,jak se da u vas chodit ven no

mam jeden kocar se dvouma sedadlama, takze bych musela pak v jedne ruce drzet mimino, druhou rozepinat z kocaru jedno dvojce, pak pridelat mimino a koukat, aby dvojce nebezelo ke schodum a nerozbilo si hlavu…

buggypod jsem prodala, protoze se proste nevejdeme na chodnik, takze jsem ho mohla instalovat az 50m za barakem, coz mi je na …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 16:15
Anonymní píše:
No, když to tak čtu, tak mám vážně dost :zed: Nebýt těhotná, tak začnu chlastat…Snad nějak přetrpím ty svátky a za 14 dní mi na kontrole řeknou, že je tam jen jedno, že to byl omyl…

zvyknes si rychle, neboj

ja si zvykla, ze jsem stale sama s detma, ze nechodime ven, ze porad prebaluju, krmim a prevlikam a jsem spokojena, fakt, nemenila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
26.12.11 16:19
jizvíková píše:
dvojmatka píše:
jizvíková píše:
dvojmatka píše:
tak jsem na tom podobně jako Jizvíková…jen o 5 měsíců líp :mrgreen: po dvojčatech jsem otěhotněla až když jim bylo 9 měsíců…třetí prcek se má narodit v březnu…bydlíme v paneláku v 9.patře bez nákladního výtahu…auto máme malý, takže ani s třema autosedačkama a se mnou se tam určitě nevejdeme (zkoušeli jsme)…takže když někam pojedeme, tak si budeme muset pučit auto od tchána a jet dvěma :mrgreen: máme zatím kočáry dva…oba easy walkery a koukám podle fotky od Jizvíkové, že to přídavný sedátko k EW jde…tak super :potlesk: no a že to bude mazec??? to je mi zcela jasný, ale já mám přesně to, co jsem chtěla…takže já si nehodlám stěžovat..těšim se :lol:
pridavne sedatko tam jde, ale tlacit to se trema je hruza a maloktery chodnik je dostatecne siroky

hmm…je dobrý znát takhle zkušenosti dopředu…díky :palec:

ještě mi řekni s tím spaním…holky jsem do jejich pokoje přesunula v půl roce protože se vedle dětí neumím vyspat :oops: ale co s tím třetím? když ho tam přesunu, coby půlročáka…nebude ty moje dvouleťačky budit řevem?? vidím, že u vás spí všichni tři v jednom pokoji…jak to jde? 8o
nejmladsi je do 23hod u nas, pak dostane posledni UM a je prenesen k dvojcatum , spi celou noc, kluky nebudi

naše holky sice spí celou noc od nějakých 3 měsíců…ale stejně měly třeba období, kdy se začaly víc pohybovat a v noci cestovaly po postýlkách a tím se budily a pořvávaly…někdy mívaj noční děsy…to jsou docela hlasitý hysteráky, kdy je musim vzbudit a nechat znovu usnout…nebo po očkování a při zubech taky v noci pobrekávaj a to do teď :nevim: je teda pravda, že jedna druhou většinou nevzbudí…pokud to není dvouhodinovej hysterák…tak snad je nevzbudí ani pláč mimina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
26.12.11 16:25

Jinak u nás chodí dvojčátka většinou pěšky, strašně rády vozí kočárek, na delší túry bereme golfky, aby si mohly střídavě odpočinout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
26.12.11 16:27
Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych asi spíš trochu uklidnit. Je tu nějaká maminka, co má děti blízko od sebe a ještě v tom hrají roli dvojčata? Mám osmiměsíšního prcka a pravděpodobně čekám dvojčata. Po finanční stránce jsme všechno probrali a zvládli bychom to, ale psychicky a fyzicky si už tak nevěřím…

Záleží podle mě, jaký ty jsi typ… jestli pohodář, tak věřím, že tě ani tři děti nerozhází. Jestli nervák, bude to trochu peklíčko :)

Taky hrozně záleží, jaký je tvůj starší a jaký se ti narodí děti.

Já měla kliku na všechny tři děti hodný, jeden starší je teda trochu raubíř, ale to se dá.

Ven chodíme každý den, někdy dvakrát… Kluci už nejsou v kočárku, takže mimino v kočárku a kluci za ruku nebo na volno, nebo mimino v šátku (nebo nosítku) a kluci na volno nebo za ruku. Kluci už v kočárku nejezděj vůbec.

Je fakt, že mám opačnou kombinaci než ty (starší dvojčata a mladší dítě) a to bych řekla, že je trochu jednodušší, už se s nima přece jenom dá trochu domluvit.

Ale hlavně se neboj dopředu… to nemá cenu. Všechno má řešení a všechno zvládneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
26.12.11 17:28
Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych asi spíš trochu uklidnit. Je tu nějaká maminka, co má děti blízko od sebe a ještě v tom hrají roli dvojčata? Mám osmiměsíšního prcka a pravděpodobně čekám dvojčata. Po finanční stránce jsme všechno probrali a zvládli bychom to, ale psychicky a fyzicky si už tak nevěřím…

Zvládneš to :) Někdy dá zabrat jediné dítě, jindy pořádně nevíš o třech. Je to o náhodě a hodně o tvém psychickém rozpoložení - děti jsou jako radar, reagují na tvůj vnitřní stav, takže když ty budeš nervozní a v depce, oni budou vřískat a vyvádět,když ty se uklidníš, budeš mít doma zlatíčka.
Jediný problém bych viděla s kočárky, ale i to se dá vyřešit, např. tady:
 http://deti.bazos.cz/…rojcatka.php

Držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
4258
26.12.11 18:22
hanak píše:
Anonymní píše:

Zvládneš to :) Někdy dá zabrat jediné dítě, jindy pořádně nevíš o třech. Je to o náhodě a hodně o tvém psychickém rozpoložení - děti jsou jako radar, reagují na tvůj vnitřní stav, takže když ty budeš nervozní a v depce, oni budou vřískat a vyvádět,když ty se uklidníš, budeš mít doma zlatíčka.
Jediný problém bych viděla s kočárky, ale i to se dá vyřešit, např. tady:
 http://deti.bazos.cz/…rojcatka.php

Držím palce :hug:

tak tento kocarek mi prijde nevhodny,ale to je samozrejme na kazdym:-)
ja osobne bych treba koupila toto- http://www.dacha.cz/…olekce-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky