Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám takový problém..od loňského roku, kdy jsem potratila, mám problémy se sppaním..min.rok v lednu jsem nespala třeba celou noc, tak jsem si zašla k obvoďákovi a ten mi dal ňáký antidepresiva a stilnox - na spaní..ulevilo se mi a už jsem nechodila spít s tím, že zase neusnu..antidep.jsem tedy vysadila, ale ten prášek na spaní si třeba 1×-2× za měsíc vezmu, ale jen čtvrtku..snažíme se o mimi, chci se zeptat mohlo by se něco stát, když jsem si včera vzala čtvrtku stilnoxu a byla bych těhu?Dostat to mám až za týden..mám strach, abych mim třeba neublížila..
Určitě se nic nestane. Kolik maminek na začátku těhotenství pije a kouří- když ještě neví, že jsou těhotné. Nemusíš se bát. Zvlášť, pokud si nevezmeš ani celej
ale hledala bych alternativy- čaje, relaxace.. abys pak v těhu věděla, co na tebe zabírá a neměla probděné noci ![]()
Neboj, ja jsem mela stilonxy za sebou asi 3 a pak jsem zjistila ze jsem tehotna, miminko je naprosto zdrave. Me na spani moc pomohlo magnezium, delali mi rozbory z krve a zjistili ze nemam skoro zadne magnezko, moc mi to pomohlo psychicky.
Holky děkuju, docela se mi ulevilo..
v těhu se asi žádný práška na spaní nesmí, že?Ani přírodní..na mě meduňka, ani čaje bohužel nepůsobí..
To nevím, jaké se smí, možná nějaké přírodní jo
ale v lékárně ti poradí ![]()
a držím pěsti ať jsi brzy těhu ![]()
Děkuju
bohužel už se snažíme třetím rokem a letos mam za sebou 2 potraty, tak snad nám příští rok přinese více štěstí ![]()
Urcite se nic nestalo, neboj. Ale v tehu bys to samo nemela. Ja mam taky uz roky problemy se spanim a pomaha magnezium. Kdyz ho mam nedostatek, tak spim hodne spatne.
Já jsem byla v 7 týdnu těhotenství. Vzala jsem si v sobotu večer čtvrt tablety stilnoxu a druhý den v noci jsem začala krvácet. V pondělí na pohotovosti byl zpomaleny srdeční tep a bohužel v úterý se prokázal zamkly potrat takže si myslím že je to z toho prášku. Plod byl od začátku malý a nezvládl to ![]()
Já jsem byla v 7 týdnu těhotenství. Vzala jsem si v sobotu večer čtvrt tablety stilnoxu a druhý den v noci jsem začala krvácet. V pondělí na pohotovosti byl zpomaleny srdeční tep a bohužel v úterý se prokázal zamkly potrat takže si myslím že je to z toho prášku. Plod byl od začátku malý a nezvládl to ![]()
Ahoj holky prosim vas beru uy delší dobu Rivotril a Amitriptylin, nevite někdo jak dlouhou dobu před tim ney zacneme pracovat na miminku to mam vysadit???Predem moc vsem dekuju za odpověď. ![]()
@namo Urcite bych se poradila s psychiatrem nebo, kdo ti to pise.Nebo s gynekologem, pokud mas nekoho soudnyho