Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To víš, že zvládneš, proč by ne
První rok bude náročnější, ale pak už to bude jen lepší a lepší ![]()
no, tý vado ![]()
můžu se zeptat na praktickou stránku? Jak se našupete do auta se třema autosedačkama? Jak jste chodili ven s kočárkem/kama? kde a jak děti spí?
Ahoj Anonymní, jsem na tom podobně jako Jizvíková, mám dvojčátka, na Tři krále jim budou dva roky a k tomu miminko, kterému bude 7. ledna 8 měsíců.
tri autosedacky nejuzsi na trhu nacpany na milimetr v aute, ven temer nechodime, protze nemame vytah a musim chodit na etapy, takze nechat dvojcata doma (rev) odnest mimino ke kocarku a instalovat ho tam, pak domu pro dvojcata, ktera maji zachvat a pritom se spotila, mezitim doufat, ze nikdo neukradne mimino s kocarem, pak za ruku s dvojcaty dolu k miminu a vsichni spoceni a unaveni ven…, na nakup vsichni nemuzeme, protoze se my, kocary, nakup nevejdeme do auta, takze na nakupy jezdi manzel sam. hlidani zadne nemame, takze ja mam domaci vezeni
nez se vypravime k dotorovi, nez to vsechno oblekneme, prebalime a nacpeme do auta, je to hodina, kdyz je nemocny jeden, sjou nemocni vsichni. nedavno mel nejstarsi zapal plic a musel do nemocnice, tak tam s nim byl manzel a ja doma se zbytkem, ovsem musel mi nejprve nakoupit, jelikkoz mel auto sebou a ja bych se pak nikam nedostala.. hlavne si porid pracku aspon na 7kg pradla a susicku. peru denne dve pracky, bez susicky by nebylo co nosit
jo a v lete, kdyz jsem se premohla a sli jsme ven, tak jsem mela easywalker duo a vezla v nem vsechny, mimino v hluboke korbe lezelo, mensi dvojce sedelo v nohou mimina v hluboke korbe. jinak jsem mela i buggypod, ale nevesla jsem se na chodnik a pred domem neustale parkuji auta, takze jsem neprojela ani na silnici. takze na balkone mame piskoviste, byl tam i bazenek a chodili jsme ven na balkon, doufam, ze na jare uz kluci zvladnou schody bez me pomoci a budeme moct normalne chodit ven
Není co k obdivování. Prostě je to zaměstnání 24 hod denně 7 dní v týdnu
dvojčata se mi narodila, když bylo klukovi 22měs
mám všechno kluky ![]()
teď je malejm rok a staršímu 3 a řve u nás furt někdo
![]()
my to už s mužem ani nevnímáme ![]()
Ahoj,
chtěla bych asi spíš trochu uklidnit. Je tu nějaká maminka, co má děti blízko od sebe a ještě v tom hrají roli dvojčata? Mám osmiměsíšního prcka a pravděpodobně čekám dvojčata. Po finanční stránce jsme všechno probrali a zvládli bychom to, ale psychicky a fyzicky si už tak nevěřím…