Skorotrojčata

Anonymní
26.12.11 11:24

Skorotrojčata

Ahoj,

chtěla bych asi spíš trochu uklidnit. Je tu nějaká maminka, co má děti blízko od sebe a ještě v tom hrají roli dvojčata? Mám osmiměsíšního prcka a pravděpodobně čekám dvojčata. Po finanční stránce jsme všechno probrali a zvládli bychom to, ale psychicky a fyzicky si už tak nevěřím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
26.12.11 11:26

napiš Jizvíkové :palec: Ta má dvojčátka a hned pak třetího klučinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13888
26.12.11 11:35

To víš, že zvládneš, proč by ne ;) První rok bude náročnější, ale pak už to bude jen lepší a lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 11:47

ahoj,muzu jen doporucit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.11 11:54

jízvíková,

no, tý vado :mrgreen:

můžu se zeptat na praktickou stránku? Jak se našupete do auta se třema autosedačkama? Jak jste chodili ven s kočárkem/kama? kde a jak děti spí?

• Citovat
  • Upravit
1328
26.12.11 12:04

Ahoj Anonymní, jsem na tom podobně jako Jizvíková, mám dvojčátka, na Tři krále jim budou dva roky a k tomu miminko, kterému bude 7. ledna 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 12:19

tri autosedacky nejuzsi na trhu nacpany na milimetr v aute, ven temer nechodime, protze nemame vytah a musim chodit na etapy, takze nechat dvojcata doma (rev) odnest mimino ke kocarku a instalovat ho tam, pak domu pro dvojcata, ktera maji zachvat a pritom se spotila, mezitim doufat, ze nikdo neukradne mimino s kocarem, pak za ruku s dvojcaty dolu k miminu a vsichni spoceni a unaveni ven…, na nakup vsichni nemuzeme, protoze se my, kocary, nakup nevejdeme do auta, takze na nakupy jezdi manzel sam. hlidani zadne nemame, takze ja mam domaci vezeni :) nez se vypravime k dotorovi, nez to vsechno oblekneme, prebalime a nacpeme do auta, je to hodina, kdyz je nemocny jeden, sjou nemocni vsichni. nedavno mel nejstarsi zapal plic a musel do nemocnice, tak tam s nim byl manzel a ja doma se zbytkem, ovsem musel mi nejprve nakoupit, jelikkoz mel auto sebou a ja bych se pak nikam nedostala.. hlavne si porid pracku aspon na 7kg pradla a susicku. peru denne dve pracky, bez susicky by nebylo co nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 12:25

jo a v lete, kdyz jsem se premohla a sli jsme ven, tak jsem mela easywalker duo a vezla v nem vsechny, mimino v hluboke korbe lezelo, mensi dvojce sedelo v nohou mimina v hluboke korbe. jinak jsem mela i buggypod, ale nevesla jsem se na chodnik a pred domem neustale parkuji auta, takze jsem neprojela ani na silnici. takze na balkone mame piskoviste, byl tam i bazenek a chodili jsme ven na balkon, doufam, ze na jare uz kluci zvladnou schody bez me pomoci a budeme moct normalne chodit ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 12:26

jo a nevejdu se nikam do metra, na eskalator a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 12:28

buggypod

a spi vsichni v jednom pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
26.12.11 12:39

a spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.12.11 12:44

Teda já tě obdivuju :potlesk: Mě by z toho asi hráblo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
26.12.11 12:46

teda, to vas fakt obdivuju!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14048
26.12.11 12:49

Není co k obdivování. Prostě je to zaměstnání 24 hod denně 7 dní v týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.12.11 12:50

dvojčata se mi narodila, když bylo klukovi 22měs :lol: mám všechno kluky :mrgreen:
teď je malejm rok a staršímu 3 a řve u nás furt někdo :mrgreen: :zed:
my to už s mužem ani nevnímáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí