Skotsko vs Irsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Skotsko vs Irsko
Ahoj, chci se zeptat.. byl někdo ve Skotsku či Irsku? Která země vám přijde jako pro turistu zajímavější? A víte někdo, jak to vychází třeba cenově na týden cca? Jezdí tam vůbec nějaké nepodvodné cestovky? Děkuji mockrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kiki787 píše: Více
byla jsem, ale ne s CK ale na vlastni pest a uprimne nevim oboje jsou krasne zeme. ale asi se mi vice libilo Skotsko, priroda je tam taky krasna jak v Irsku, ale ma nwco navic, vic se mi libila ta stara mesta, Edinburgh ma krasnou atmosferu, peo mw jedno z nej mest.. skotsko ma takovou temnejsi i atmosferu, ma krasne stare hrady i na pobrezi, kdyz nad tim premyslim asi Skotsko a Edinburgh vs Dublin, jasne Edinburgh..a ostrov Skye ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni jsme projížděli Skotsko s karavanem. A bylo to super. Nejvíc se mi líbilo západní pobřeží kolem Arisaig. Určitě bych jela znovu. Chtěla bych projet ještě úplný sever a ostrovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@astoret píše: Více
Ano, ano, podepisuji. Skotsko je pro mě těžkého realistu až takové magické
, má atmosféru jako žádná jiná země. Edinburgh je překrásný, nádherná příroda, vlasatý krávy (mají rohy jak hrom, ale jsou krotké a dají se mazlit) a ovce, všude řvou dudy… Jako za mě rozhodně Skotsko.
Kamarádka byla s CK Mundo a chválila, koukni na ně.
Příspěvek upraven 01.12.24 v 17:15
- Citovat
- Upravit
Byla jsem jen v Irsku a bylo to tam magický
Nemyslím si, že člověk šlápne vedle, ať už vybere cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem byla jen v Irsku a bylo to krásné. Příroda, keltské kříže, kostely, městečka, hospůdky, kamenné zídky, obrovské údolí plné kvetoucích rododendronů, fuchsie… A úplně všude ovce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit