Škručí mu v bříšku

12.4.24 12:33

Škručí mu v bříšku

Dobrý den. Už jsem tady zase. Moje otázka. Malému pořád ale vážně pořád škručí v bříšku. Když papá i když nepapa. Když kaká i když prdí. Vážně mi přijde že mu tam škručí pořád. Nicméně myslím si že by mu v bříšku nemělo škručet 24/7 :nevim: jsme na um od kendamilu. Nemůže to být že mu nesedí mlíčko? Vidím na něm že ho to bolí a trápí ho to. :? Když papá vždycky se zarazí když mu začne škručet v tom bříšku. :,( když tlačí (bobek, prdík) tak se kolikrát i rozpláče. Po jídle mi taky často pláče ale hlad nemá dávám mu jak si řekne ale denní dávku dodržujeme (více méně) asi jednou chtěl více. :nevim: když spinká tak ho taky dost často budí bříško vždycky zvedne nožičky a hlavičku (jako by měl křeč v bříšku) a už neusne. :? Tak ho uspavam i 30× denně. :oops: dejte vědět co si o tom myslíte. Jo a malý má dnes 5 týdnů. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
12.4.24 13:53

@Prvorodička 603 Normální, některé děti na koliky a prdíky prostě trpí a přejde to většinou až v době, kdy se začnou hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
12.4.24 14:09

Klidně bych zkusila změnit um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
12.4.24 14:19

A dáváš nějaké kapky ne prdinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.24 15:45

@Vladusxx dávám mu espumisan a biopron. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
12.4.24 16:29

Zkusila bych místo espumisanu balonix a nebo symethicone baby…u obou dětí mi zabíraly lépe než espumisan.. taky můžeš zkusit podráždit konečník špičkou teploměru aby se lépe vyprd.el/vykadil, nebo přímo koupit rektální rourku pro miminka…nahřívat bříško (u nás se nejlépe osvědčil pytlík s třešňovými peckama), cvičit nozickama, nosit na tygrika nebo v klubíčku…ale jsou to spíše pomocné techniky no..třeba u dcery to bylo vpohode jen s kapkami a nahrivanim bříška..u syna pomohlo pořádně až když začal hezky držet na břiše a víc se hýbat..cca na přelomu 3 a 4m…samozřejmě je třeba sledovat stolici a kdyby tam byl hlen nebo krvavé nitky tak hned řešit s lékařem…tam by se mohlo jednat o ABKM třeba…ještě taky Vigantol může vyrobit slušne bolení břicha…u dcery nevadil, syn ho nemohl mít..tam jsem dávala chvíli Terezii ale taky se to moc nezlepšilo tak pak jsem zkusila jamiesona a ten byl vpohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová