Skrytý reflux nebo?

Anonymní
22.7.26 21:21

Skrytý reflux nebo?

Ahoj malý bude za pár dní 2 měsíce. Je narozený 36+4. Žádný problém neměl, vše v pořádku. Posledních 14 dní pozoruji že občas cca 2× denně. Zalapá po dechu. Jakoby se nemůže nadechnout tak lapá trvá to cca 5 vteřin možná ani to ne. pak se to vrátí do normálu. Prvně jsem sledovala zda to dělá jen po jídle. Ale ne dělá to nezávisle na jído. Zrovna předchvilkou to udělal ( a pak jakoby něco žvýkal naprázdno ) troufám si říct že se mu asi zvedl žaludek. Čím by to mohlo být? Zítra jdeme k dr se na to zeptat. Docela mě to děsí když se to opakuje každý den + do toho jsem si všimla že když leží na podložce kope jen jednou nohou jakože natahuje pokrčuje + občas klepe bradou ( jako když je zima ) mohl by to být i přiznak epilepsie? Na vše se zítra zeptám jen mě zajíma zda to někdo řešil. Vím že epilepsie se muze u takto malých splest s necím jiným.
Děkuji. Toro druhé tehotenstvi je vymodlené a nebyl vůbec jednoduché takže mě děsí fakt všechno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
258
23.7.26 12:16

Klepání bradou dělal syn taky a to docela často, většinou, když byl unavený, před nebo těsně po spaní, případně když se fakt hodně rozdováděl, nic to nebylo🙂 a to zalapání a pak „přežvykování“ dělal taky často, ale on byl i blicí, takže myslím, že to měl z toho, už má skoro 15 měsíců a dělá to, když se prudce napije z pitíčka vody, ale to spíš, že z toho má legraci🙈 nebála bych se, na to kopání nožičkou se zeptej, ale spíš jenom potřebuje motivovat i druhou stranu, nemá náhodou problém s hlavičkou? Že by otáčel jenom na jednu stranu, nebo preferoval jednu stranu?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí