Noční pomočování dítě 13 let

42
18.7.26 07:35

Noční pomočování dítě 13 let

Dobrý den, mám dceru 13 let a poslední cca 2-3 roky se znovu v noci pomočuje. Měla s tím problém i před ZŠ, pak byl na pár let klid. Chodíme na urologii, kde nám nic nezjistili, chodili jsme i k psycholožce. Pomočí se párkrát do měsíce. Přitom i celkově dcera moc nepije. Jsme už fakt zoufalí, nikam nejezdí, ani u nás nespí kamarádky. Nemáte prosím někdo radu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9301
18.7.26 08:15

Spis nez na urologii bych zasla na nefrologii. A vypozorovala bych, co maji ty dny s nehodama společného. Ja jsem mela podobne potíže a na vsechny akce jsem jezdila. Jen jsem vzdy chodila pro jistotu na záchod i v noci. V nižším veku me vzbudily učitelky nebo vedoucí, kdyz oni šli spát. V te puberte mi to uz přestalo, ale o tam by slo domluvit, ze si treba natočí budík na 2 rano nebo oni stejne pubosi ponocuji, tak by proste sla na záchod co nejpozději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.26 08:27

Tak se projevovala úzkost, nejspíš z napětí v rodině. Přešlo to samo s nástupem dospělosti. Vlastně to částečně bylo i geneticky v rodině.

• Citovat
  • Upravit
28
19.7.26 18:26

Nikam blnejezdí a kamarádky u vás nepřespávají - u tohoto bych zpozorněla. Jakou má dcera náladu, bývá veselá, nebo zpíš úzkostná? Kamarádky u vás nepředstavují proto, že se stydí za svůj problém a nechce se dostat do trapné situace, nebo je problem jinde? Nemůže mít nějaký problém ve škole? V kolektivu? Ke ve škole oblíbená, má kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí