Dcera (2 roky) má po těle různé fleky, máme jet na pohotovost?

18
13.7.26 10:31

Počkat nebo pohotovost?

Zdravím vás.. chtěla bych se zeptat u dcery (2roky) sem našla takové kolečka na těle jsou různé velké největší ma pod levým prsem a začlo se v tom kolečku dělat další kolečko nejvíc to má na nohách, když jsem se dívala na internet co by to tak mohlo být našlo me to boreliózu?!? Ale klíště ještě neměla. Před 3 týdny jsme byli v Turecku tam byla trochu poštípana od komárů a jeden den mela skoro 40horecky ale to jsme srazili sirupem a od te doby nic, az na ty kolečka ktera jsem objevila před víkendem, na dotek nejde ani poznat ze by tam něco bylo a dohromady tech kolecek je 7 rekla bych ze se dělá dalsi na obličeji.. dnes jsem zajela k doktorce a do konce týdne ma dovolenou. Mam zajet na pohotovost? Nebo počkat? Ma nekdo s tímto zkušenosti? Prosim? Dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
13.7.26 10:34

Doktorka má určitě zástup takže bych se domluvila tam. Případně jela ráno normálně do nemocnice na ambulanci, ne na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
13.7.26 10:40

Buď k zastupujícímu dětskému lékaři, nebo pokud není určen tak na dětskou ambulanci do nemocnice. Rozhodně to vypadá podezřele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
13.7.26 10:46

Komáři přenáší taky. 3 týdny, to už by mohly být známky v odběrech. Jela bych buď k zástupu nebo na dětskou pohotovost přes den. Nezanedbejte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3744
13.7.26 10:47

Nejsem lékař ale s tímhle bych jela buď k zastupujícímu lékaři, nebo pokud nemáte tak do nemocnice. My to takhle taky máme. Naše dětská nemá zástup, vždy máme jet do nemocnice, kde je to v určitých časech domluvené.
Nečekala bych, že to samo zmizí.

A nemohou ji přenášet i komáři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
13.7.26 12:01

Mne to pripada jako alergie na neco, alespon ten posledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
13.7.26 13:01

No to není hezký, určitě bych s tím jela. Komár taky může přenášet kde co. Takovýhle flek měla dcera pri borelioze. Určitě to neodkládej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
13.7.26 13:01

Vypadá to jako borelióza. Na pohotovost rozhodně ne, běžte do ambulance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2994
13.7.26 15:26

Podle mě borelioza, zástup lékaře, případně nemocnice, nechat si napsat ihned ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
13.7.26 16:21

Vypadá to jako jasná borelióza. Taky jsem ji měla. Prenaseji ji i komáři nebo sis nemusela klistete všimnout. Zitra bych jela za zastupující doktorkou nebo do ambulace v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3296
13.7.26 16:54

Rozhodně bych jela do nemocnice. Nelíbí se mi ty flekance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
13.7.26 19:05

@sobik22 tak jak, jela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.7.26 19:29

@lucynka25 zastupující paní doktorce jsem volala objednala nás na ráno, když jsem ji to říkala po telefonu co a jak říkala ze takhle Bolerioza prej nevypadá že je to jen jeden “flek” ze by to prej mohli být neštovice ale podle mého takhle neštovice určitě nevypadají tak uvidíme zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
13.7.26 19:37

Take bych rekla, ze je to alergie. Dala bych ji dnes na noc antihistaminikum a zitra jela k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.7.26 19:50
@sobik22 píše: Více

Ale blbost! Kamarádky synek měl těch fleků také několik. Zakladatelko hlavně se nenech odbýt tím, že to borelióza není a trvej na testech. Bohužel to není poprvé co tu čtu, že pediatr, nebo praktik odmítl udělat testy a nasadit antibiotika u jasné boreliózy. Nějak nechápu co s tím mají za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí