Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Neštovice? Jako fakt? To bych snad k ní ani nechodila a jela na dětské / ambulanci.
@sobik22 píše: Více
no neštovice to určitě nejsou, vypadá to docela jako borelióza, no jsem zvědavá, co ti řekne zítra, jestli tohle lékařka vyhodnotí jako neštovice, tak by asi měla odevzdat diplom a zavřít ordinaci
@Snopy123 no tam jsem volala ještě před tímhle záskokem za paní doktorku a na dětské ambulanci v nemocnici řekli že potřebuji nejdříve žádanku od doktorky ale ze pokud by objednaní trvalo déle než 2dny tak by nás teda vzali.. no upřímně nevim který přístup je lepší..
sice ti to tady spousta holek rozmlouvala, ale při tak vágním přístupu zastupující doktorky a nemocniční ambulance, bych asi byla raději za hysterku a jela na tu pohotovost
@Snopy123 píše: Více
Jak jsem pochopila, nevidela dr. zadny obrazek, mela jen ustni popis. Nevidim duvod k ni nejezdit, tohle si s nestovicema nesplete zadny lekar.
@stinga píše: Více
To je nesmysl, tak akutni to fakt neni, navic ji tam nebudou delat zadne odbery…nic takoveho…a stejne ji poslou k pediatrovi.
Dcera tohle měla od komárů v itálii, krev jí sice brali, ale hodně brzy, tak byla negativní. Nicméně atb tenkrát dostala hned, ještě bez výsledků krve.
Myslím, že teď se říká, že na krev je ideálně jít 4-6týdnů po klístěti. Ale nejsem si jistá.
Prostě nález máte, tak to běž ukázat a když tak trvej na odběrech za těch 6 týdnů.
@mroe I tak si neumím představit, že z popisu fotky řekne lékař neštovice.
tak super, holčička se konečně začne léčit
ať je brzy fit
Držím palečky ať je dcerka brzo zdravá jak rybička. ![]()