Skutečné stáří miminka a srdíčko

Hanča30
11.1.11 13:41

skutečné stáří mimi a srdíčko

Chtěla bych Vás požádat o radu, podle poslední menstruace jsem 7+5 týden těhotná, podle ultrazvuku jen 6+4… mimi má asi 7.4 mm a za 6 dnů porostlo asi o 6 mm. Problém je, že nemá pořád srdíčko. Do kdy se musí objevit a je to běžné? Začíním kapku stresovat, protože když tam prý nebude další týden, musím do nemocnice aby se zjistilo co a jak… Problém je také v tom, že ovulace proběhla zřejmě 13 den cyklu nejpozději 15 den.. a miminko se jeví o týden mladší. Jak je tedy staré? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9072
11.1.11 13:58

Já bych byla zatím v klidu,mám takový dojem,že srdíčko se má objevit do 8 t. já měla taky menší mimi o týden, nevím jak přesně víš, že si měla nebo neměla ovulaci, já to tedy vím, jen díky ovulačním testům. Otěhotněla jsem pár dní před menstruací, naše mimi tak bylo menší na začátku dokonce o 9 dní, než podle bežných tabulek, které počítají s ovulací právě ten 12.-15 den.
Nic méně dopadlo vše dobře a naší princezně je měsíc a má se krásně k světu. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.1.11 13:58

Ahojky, já měla v šestém týdnu vidět jen gestační váček a v sedmém už bylo :srdce: Ještě vydrž a neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanča30
11.1.11 14:02

No to kdy byla ovu vím, že jsem měla poslední styk 13 den cyklu, takže k oplodnění muselo dojít nejpozději 15 den cyklu…

• Citovat
  • Upravit
3802
11.1.11 14:31

Hanco, ja byla vcera na kontrole, to jsem byla 6+3 a uz byla videt srdecni akce. Jak jsem to mela u prvniho tehu si uz nepamatuju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.1.11 14:34

Mimi může být mladší. Doktoři se řídí jen tabulkama. Věřím, že srdíčko naskočí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.1.11 14:46

Ahoj. Můj gynekolog ani dřív než v 8.tt nezve. Já tam byla dřív (někdy kolem 7.tt) kvůli špinění, a ještě nebilo, na další prohlídce už jo ;) . Neboj, to nemusí nic znamenat. Držím pěstičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.1.11 15:11

Hančo, já jsem to měla podobně. Na UTZ jsem měla být 6+ něco (nevím už přesně) ale podle dr. se těhotenství jevilo mladší což ale nesouhlasilo s vysokou hodnotou HCG. Navíc jsem měla ovulaci už tak 10 nebo 11 DC - mívám krátké cykly. Tak jsem musela za 14 dní znovu na UTZ a tam už bylo krásně srdíčko vidět a bilo jak o život. Navíc se najednou těhotenství zdálo o 2 dny starší než podle poslední MS. Nakonec podle UTZ ve 12. týdnu byl termín porodu ještě o další 4 dny dřív. Takže neboj, nic to neznamená. Sice víš, kdy byla ovulace ale uhnízdění oplodněného vajíčka v děloze může trvat různou dobu a tu nikdy neznáme. Navíc ten UTZ nemusí být přesný, asi taky záleží kolik toho má daný dr. nakoukáno :wink:

• Citovat
  • Upravit
Hanča30
18.1.11 15:43

Tak Vám všem děkuji, dnes jsem po týdnu byla na kontrole a je vše ok.. srdíčko máme, a taky 2 cm a najednou je o dva týdny starší něž před týdnem a jsme v 8+4… tak moc díky za uklidnění… vyšlo to.. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky