Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje kámoška má normálně v bělmu znamínko
.....sem ti neporadila co? ![]()
Malá to už párkrát měla a opravdu to je prasklá žilka, mělo by to začít hnědnout a pomalu se to vytratí.
Ahoj,
Víťovi se před časem objevil docela velký flek, nebyl schopný mi říct, jestli se šťouchnul nebo uhodil, prostě to tam bylo. Nebolelo to, nesvědilo, prostě nic. Tak jsme ani nikam nešli. Mizelo to ale pomalu, nejméně týden, ale měl to tak půl cm v průměru.
Katka
Ahoj,
obě mé děti to měly a občas mívají, byla to prasklá žilka a samo to zmizí.
Ahojky, dnes jsem si toho vsimla u sve dcery. Delala jsem si hned starosti, zda nema bolesti, ale jak to tady ctu, melo by to byt v poradku.Jeste uvidim, chtela jsem ji vzit na kontrolu do nemocnice.
Ahoj chtěla jsem se taky zeptat. Malé se taky udělala taková červená skvrnka v oku má to od včerejška. Může to být prasklá žilka ? Nikdy to neměla tak nevím co by to mohlo být
Ahoj, máte někdo prosím s tímto zkušenost?
Dcerce (2r)se udělala zničehonic v oku, na bělmu vedle zorničky, červená skvrnka o velikosti asi 1mm. Může to být třebas prasklá žilka? Ráno nic neměla a když jsme přišli z dopolední procházky domů, skvrnka byla tam. Může to snad být z přechodu z mrazivého počasí do tepla? Nebo radši zavolat dr. žádné potíže nemá…
nepřihlášená kvatapka