Skvrny na nádobí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
263
5.8.17 16:19

Skvrny na nádobí

Ahoj, jake používáte tablety do myčky? Koupila jsem tablety denkmit, každý si je chválí ale zůstává mi na priborech, lžičkách a sklenících takový mléčný film vypadá to jak zbytek toho prášku z tablety. :zed: Myčka není nová dostali jsme od známých je tři roky stará. Myčku jsme čistily čističem taky od denkmit. Muze to být těmi tabletami nebo může být chyba v něčem jinem.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
5.8.17 16:29

Používám jarove kapsle. Připadá mi, že neničí skleničky a pěkně myjí. Po ukončení programu otevřu myčku aby vyšla pára. Jinak mám na priborech znát skvrny po kapkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5222
5.8.17 16:33

Nasi mivaji tento mlecny povlak na sklenicich, kdyz v mycce dojde sul. Po doplneni soli jsou sklenice zase pruhledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
5.8.17 17:01

@Katushka 7 zkus myčku vyčisti, dát tam sůl a leštidlo a případně změň tablety. Já střídám Somat, Finish, Denkmit a momentálně mám Sunlight. Nakupuji podle toho, co je aktuálně v akci. Z tohoto výčtu je ten Denkmit asi nejslabší. Jarové kapsle mi třeba nevyhovují vůbec. Prostě musíš otestovat, co bude s tvou myčkou nelépe kompatibilní a pohrát si i s nastavením dávkování soli a leštidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
5.8.17 18:01

Máš tam sůl a leštidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.17 18:10

Používám kde co, včetně tablet Denkmit a nemám problém. Teď tedy zrovna mám třeba Finish. Čističe zásadně Denkmit nebo W5 z Lidlu. Ale ať tam dám cokoliv, skvrny nemívám. Máš tam leštidlo a sůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
5.8.17 18:41

Za mne je top cistic Wpro - zvlast je odmastovac, zvlast odvapnovac (celkova cena je 250 Kc za pul roku, za oba cistice; vyrabi jej Whirlpool). Oba se pouzivaji 1 x za pul roku. 1 x mesicne cistim jen filtr a ramena. Dle opravare mycky je to dostacujici a mycku mi chvalil, ze je ve vybornem stavu (ma skoro sedm let).

Z tablet Sanytol (kupuji jej v eshopech, v drogerii je maji predrazene). Davam do mycky zvlast sul i lestidlo, to kupuji obycejne, co je zrovna v akci.

Povlak a skvrny mi delaly drive jine tablety, prasek (vyzkousela jsem kde co). Az ted jsem spokojena, nadobi i mycka je v super stavu.

• Citovat
  • Upravit
26853
5.8.17 18:54

@Katushka 7 Zkus navic nastavit oplach nadobi. Treba mycka spatne oplachuje. Proc se ji predchozi majitele zbavili?

Jinak ja kupuji jen tabkety all in one v Lidlu. Lestidlo ani sul uz do mycky nedavam.

Mlecne sklo… rika se tomu koroze skla… to se stava mene kvalitnim sklenickam.
Skvrnky na priborech se delaji pri schnuti. To staci cas od casu dukladne omyt v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
5.8.17 20:02

Tak jsem na to asi přišla. Stáhla jsem si návod k podobnému typu. Měla jsem nastavenou sůl na nulu a leštidlo taky na nulu. Takže to leštidlo ani sůl nejspíš ani nebralo. :roll: uvidím jak to bude vypadat při dalším mytí. :think: děkuji všem za rady. Snad bude po problémů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.8.17 14:33

@Katushka 7 ahoj a vyřešilo se? Mám to také :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.8.17 20:08
@Makkkyna píše:
@Katushka 7 ahoj a vyřešilo se? Mám to také :D

Ještě nevím myčku máme na domečku který rekonstruuje. Tak musím našpinit nějaké nádobí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.9.17 10:04

Zkus koupit jiné tablety do myčky, mělo by to pomoc, a nebo myčku vyčistit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.9.17 21:13

Problém vyřešen. :dance: měla jsem leštidlo i sůl nastavené na nule. :roll: teď už je vše ok. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný