Skvrny od bublifuku

140
1.7.13 22:16

Skvrny od bublifuku

Poradí někdo prosím jak dostat dolu fleky z oblečení z bublifuku? Mám hodně zničeného prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
1.7.13 23:14

Co si pamatuju z dětství, tak na to nezabíralo nic :( Proto si teď na to doma dávám pozor a doma vůbec nepoužíváme, dělá to i fleky na plovoučce a zdech. A když jdeme ven s bublifukem, tak máme jen dvě trička „bublifukový“ a syn chodí jen v těch, jinak bubulifuk nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.7.13 23:52

Co vyzkoušet potřít to šamponem, kdysi mi to pomohlo, jen to nebylo ještě úplně zaschlé, malý to tehdy na sebe celé vylil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
2.7.13 07:12

Přímo na bublifuku píší namočit minimálně přes noc a pak vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.7.13 07:17

Přísadou bublifuku je glycerin, což je mastnota, takže použít něco na mastné skvrny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
2.7.13 07:34

Me se povedlo skvrnu z bublifuku sdelat tekutym mydlem. namocila jsem to pres noc, na skvrnu dala tekute mydlo, pak premachla v ruce a dala vyprat do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
2.7.13 07:51

@KPKristy A co funguje na mastné skvrny? Potřebuju vyprat mastnou skvrnu, ale ne z bublifuku, zatím nepomohlo nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.7.13 08:14
@Janka123 píše:
@KPKristy A co funguje na mastné skvrny? Potřebuju vyprat mastnou skvrnu, ale ne z bublifuku, zatím nepomohlo nic :think:

Jar. Ale je potřeba tu skvrnu potřít nejlépe hned, jak se udělá. Promnout, nechat působit a vyprat. Na starší a už třeba zaprané skvrny nezabere nejspíš nic :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.7.13 21:42

Zkouším žlučové mýdlo ale děkuji vám moc za tipy vyzkouším snad vše co půjde. já o tom vůbec nevěděla, že tohle bublifuk dělá a než jsem na to přišla tak mám spoustu zničených věcí :( jak já tak i malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.8.19 08:20

Zkousela jsem snad vse…nakonec pomohl sanytol do kuchyne na mastnotu!!! Vydrhla kartackem…snad se tricka nerozpadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.5.22 10:21

Tak holky, jsem už fakt nas…,takže obnovuju diskuzi.
Už máme zničených několik kusů oblečení. Než já na to vůbec před rokem přišla, že to dělá bublifuk. Nejdřív jsem podezírala pračku :mrgreen:
Vím jen to, že to nedělají všechny, ale zatím se mi nepodařilo vysledovat který jsou ty nebezpečný. Nejhorší je, že dcera bublifuky miluje a pořád jí je někdo dává.
Nepřišli jste už někdo na to, který bublifuky jsou v pohodě nebo čím by to šlo vyprat? Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný