Slabá čárka na tt

15.2.24 13:40

Slabá čárka na tt

Ahoj, dneska ráno jsem si dělala test, do dvou dnů mám dostat menstruaci a ukázala se mi slabounká čárka na tt.

Co si o tom myslíte, je tam, nebo se mi to zdá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1182
15.2.24 14:03

Něco tam evidentně je. Zkus zase za 2 dny, pokud bude silnější, tak by to mohlo klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
15.2.24 14:17

Něco vidím, počkej do toho termínu ms a když nepřijde testuj znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
15.2.24 17:25

Něco tam opravdu je, ale je to opravdu hodně nepatrne. Třeba byla později ovulace a ještě se vybarví. Zkusila bych znovu tak za 3/4 dny. To už by mohlo něco být vidět.
Já jsem 5 dní před očekávanou ms a taky jsem jakýsi náznak čárky našla. Testovala jsem teda už vcera. Budeme si držet palce, já chci testovat znovu v neděli, tak do toho pojď se mnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.2.24 16:31

Můj test 3 dny před ms vypadá takto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.2.24 16:58
@V412 píše:
Můj test 3 dny před ms vypadá takto :think:

No tak tady asi není o čem diskutovat :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.2.24 14:22

Je tam čárka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.2.24 16:01

@Glee123 super to ti přeju. U mne teda už ani náznak, tak asi to bylo jen zkreslené progesteronem co beru, každopádně břicho mne bolí a je nafouklé jak balón ale měsíčky nedorazili, tak třeba to ještě dopadne. Každopádně tobě gratuluju. To bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.2.24 16:31

@PiperW Já jsem reagovala na příspěvek slečny, která sdilela svůj tehotenstky test :),popravdě teď pozoruju tyto diskuze, protože od minulého týdne chodím neustále na malou, mám obrovské psychické výkyvy a měla jsem bolest v podbříšku, myslela jsem, že je to ovu, ale je to divne, protože nikdy jsem ovulaci nepocítila + mám obrovské nechutenství, ale to muže byt tou psychikou :D, tak si tady mapuji, co ženy zaznamenaly za příznaky :think:, já mám do MS dva týdny, jeden test jsem udělala, ale samozřejmě negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.24 16:33

Co myslíte?

Jsem 9dpo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.2.24 20:36

@Glee123 jo tak, asi jsem něco špatně pochopila 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.2.24 20:38

@Kristy.94444 no pokud byla ovulace nějak později, mohl by se vybarvit. Náznak tam je, ale počkala bych 3/4 dny a zkusila další z tohoto opravdu moc vyčíst nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.2.24 17:57

@Glee123 já to měla podobné, časté močení(myslela jsem si, ze mám zánět močového měchýře) a psychické propady. Držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.2.24 18:29

@V412 Děkuji moc :), my se nesnažíme, musela by to být osudná kapka, jak se říká :D, ale kdyby se stalo, tak samozřejmě budu mít velkou radost, do konce studia mi zbývá rok, rok už mám i odpracovaný při škole, tak bych udělala vše pro to, aby malý nový člen rodiny měl vše, co potřebuje :srdce:

Za dva týdny mám mít MS, tak den dva před zkusim test a pak dále budu testovat, pokud by se zpozdilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.2.24 21:23

Mrzí mě, že na fotce je to vidět tak malinko, mnohem méně než naživo. Každopádně vidíte mini dušíka? Nebo už jsem jebnutá? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí