Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, mám problém, je mi 16let a jsem po nechraněném styku skoro 72 hodin, ale nejsem si jistá, jestli se to stalo nebo ne, protože ten kluk mi neodpovídá, nemám pravidelný cyklus, ale menstruaci jsem neměla dlouho, takže to čekám tak za týden, moje mamka se o tom samozřejmě nemůže dozvědět takže mám strach a potřebovala bych radu jestli se dá otěhotnět za těchto podmínek? Prosím o odpověď
Ale za jakých podmínek myslíš. Ten kluk to má vědět jestli jsi otěhotněla a má to vědět za 72 hodin? Sama píšeš nechráněný sex, tak ano z nechráněného styku je možno otěhotnět.
Jakože halucinace? Nebo jak nevíš, co se stalo? Nevíš, jestli jste spolu spali?
@Anonym662 píše:
Dobrý večer, mám problém, je mi 16let a jsem po nechraněném styku skoro 72 hodin, ale nejsem si jistá, jestli se to stalo nebo ne, protože ten kluk mi neodpovídá, nemám pravidelný cyklus, ale menstruaci jsem neměla dlouho, takže to čekám tak za týden, moje mamka se o tom samozřejmě nemůže dozvědět takže mám strach a potřebovala bych radu jestli se dá otěhotnět za těchto podmínek? Prosím o odpověď
@bloklimiucet píše:
Jakože halucinace? Nebo jak nevíš, co se stalo? Nevíš, jestli jste spolu spali?
Asi se v pátek někde opila, v sobotu se probudila bez kalhotek a teď neví jestli něco bylo nebo ne… ![]()
@Vladusxx no takhle to nebylo, nechápu proč tohle píšete, když se snažím jen obrátit na někoho potom, co mě nějaký kluk využil? Tím, ze nevím jestli se to stalo, myslím, ze nevím, jestli se do mě udělal jen jsem to tady nechtěla takhle psát
@Anonym662 píše:
@Vladusxx no takhle to nebylo, nechápu proč tohle píšete, když se snažím jen obrátit na někoho potom, co mě nějaký kluk využil? Tím, ze nevím jestli se to stalo, myslím, ze nevím, jestli se do mě udělal jen jsem to tady nechtěla takhle psát
Když nepolozis dotaz hned jasně tak musíš čekat, že si lidi lecos domyslí.
Měla jsi nechráněný styk, můžeš otěhotnět. Měla jsi si jít hned pro pilulku po. Teď už se můžeš jen modlit.
@Anonym662 píše:
Je úplně jedno, jestli se udělal nebo ne. Měla jsi sex bez kondomu, můžeš otěhotnět. Ty si chyběla ve škole na sexuální výchově? ![]()
Postinor má nejzašší hranici právě 72 hodin! Na co proboha čekáš a proč sis hned tabletku nekoupila!? při nepravidelné menstruaci tím spíš nebudeš klidně ještě dost dlouho vůbec vědět, na čem jsi
je úplně jedno, co ti borec řekne, prostě šlo o nechráněný styk a tam je riziko vždycky!
kdy to bylo těch 72hodin? že bys ho ještě rychle koupila a vzala…
jinak chlapec tě po sexu ignoruje - to teda gratuluji k výběru „tatínka“ ![]()
@Anonym662 z toho jak si to napsala to tak to tak vypadalo…a jak využil? Jakože si nechtěla a on tě přinutil? Nebo jak? No to je už asi jedno. Každopádně měla jsi tedy nechraneny styk takže otěhotnění je možné…a taky teda i přenos nějakých breberek (i od toho jsou kondomy) lhůtu pro postinor už jsi prosvihla.. takze teď už se můžeš jen modlit…teď si prozijes 3 týdny nervů…
Z nechráněného sexu vznikají děti, to je jasné, takže na co se chceš ptát toho kluka? Křišťálovou kouli nemá on ani ty a ani my zde, takže vzhledem k tomu, že jsi prošvihla čas na pilulku po, tak ti nezbyde než počkat zda dorazí menstruace a nebo zda budeš těhotná, ber to jako ponaučení a příště už jen s ochranou pokud nechceš být těhotná.