Cysta nebo plod?

Anonymní
10.2.24 21:10

Cysta nebo plod?

Dobrý den, minulý týden jsem byla na gynekologii pan doktor zjistil že mám nízkou deložní sliznici a diagnostikoval mi PCOS už jenom z toho jsem byla dost rozhozená ale na ultrazvuku ještě viděl malou dutinku. Prý se mu to nezdá jako těhotenství a že by to spíše viděl na cystu ale že to musíme vyloučit a v pondělí jdu na odběry. Ja jsem z toho hrozne nervozní ještě studuju těhotenství by se mi fakt nehodilo s přítelem jsme spolu krátce a použiváme kondom na tu gynekologii jsem si prave šla pro antikoncepci ale doktor říkal že uvidíme jak dopadnou krevni testy na ty výsledky se čeká 2 týdny a na kontrolu jdu až 23.2
Hnedka jak jsem přišla domů jsem si dělala těhotenský test který vyšel krásně negativní bez náznaku ducha. Myslíte že kdybych byla tehotná a ta dutinka na ultrazvuku byla plod tak mi vyjde uz i pozitivni test?
Ocením každý názor a zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36405
10.2.24 21:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, minulý týden jsem byla na gynekologii pan doktor zjistil že mám nízkou deložní sliznici a diagnostikoval mi PCOS už jenom z toho jsem byla dost rozhozená ale na ultrazvuku ještě viděl malou dutinku. Prý se mu to nezdá jako těhotenství a že by to spíše viděl na cystu ale že to musíme vyloučit a v pondělí jdu na odběry. Ja jsem z toho hrozne nervozní ještě studuju těhotenství by se mi fakt nehodilo s přítelem jsme spolu krátce a použiváme kondom na tu gynekologii jsem si prave šla pro antikoncepci ale doktor říkal že uvidíme jak dopadnou krevni testy na ty výsledky se čeká 2 týdny a na kontrolu jdu až 23.2
Hnedka jak jsem přišla domů jsem si dělala těhotenský test který vyšel krásně negativní bez náznaku ducha. Myslíte že kdybych byla tehotná a ta dutinka na ultrazvuku byla plod tak mi vyjde uz i pozitivni test?
Ocením každý názor a zkušenost

Ano, kdyby byl videt plod na ultrazvuku tak máš test jasné pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
11.2.24 09:39

Dutinka není plod, ale gestacni váček, v kterém se pak brzy objeví embryo. Nejsi těhotná, nízká sliznice, negativní test, používání ochrany. Je to nějaké divné, protože na výsledky odběru krve pro HCG se nečeká 14 dní, většinou jsou do pár hodin v laboratoři, další den si můžeš volat lékaři. Takže Ti nejspíš odebíral krev na něco jiného k tomu nebo tento příspěvek je smyšlený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 13:05

@Catalinn
Kéž by to bylo vymyšlené ale není s tou krví jsem to moc nepochopila pan doktor řekl že musíme vyloučit těhotenství a že mám přijít na krev že mi udělají hormonální profil (kvuli neprsvidelné ms) a řekl mi že výsledky budou do tvou týdnu. Já ale nevydržím čekat tak dlouho tak v uterý jdu do krevního centra jako samoplátce přímo jenom na hcg.

• Citovat
  • Upravit
1239
11.2.24 14:14

Píšeš totální nesmysly. Takže troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat