Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, co si o tom myslíte? Netuším kdy byla ovulace, mám to teď celé rozházené, ale teď mi už 3 dny mešká MS a 2 dny po sobě toto.
Na živo jsou čárky trochu víc vidět.
Něco tam je. Musíš testovat stejnou značkou jestli to chceš porovnavat. Zkus test znovu za dva dny.
Na tom papírkovém nevidím nic. Zkusila bych za 2 dny a stejnou značku testu.
@Markéta188
Toto je ten první, jde to špatně vidět na fotce.
S přítelem jsme všemu dali volný průběh a už tak rok neřešíme žádnou antikoncepci.
Tak uvidíme ![]()
@B2000 píše:
@Markéta188
S přítelem jsme všemu dali volný průběh a už tak rok neřešíme žádnou antikoncepci.
Tak uvidíme
Tak tady už je vidět hezky a docela silný duch. Já bych zkusila za ty 2 dny znova ![]()
@B2000 píše:
@Markéta188
Tak uvidíme
Tady už je to vidět krasne, gratuluju
jak to pokračuje?
@Mista1
MS zatím nikde, ale duch slábne, takže to moc nevidím ![]()
Mela bych dotaz k testu slunicko, myslite, ze by mohla takto byt viditelna pouze ryska nebo uz je to duch?
@Anonymní píše:
Mela bych dotaz k testu slunicko, myslite, ze by mohla takto byt viditelna pouze ryska nebo uz je to duch?
Já teda nejsem lovec duchů, ale nevidím tam vůbec nic.
Kolikátý den máš zpoždění ms?
@Blanka991911 realne je to videt vic, asi po vlozeni se zhorsila kvalita.
@Anonymní píše:
@Blanka991911 realne je to videt vic, asi po vlozeni se zhorsila kvalita.
Já tam ducha vidim ![]()
Ahoj, vím že je blbost rozebírat digitální testy, ale stejně mi to nedalo.
Na testu se ukázalo mínus, ale po rozebrání toto. V pátek jsem si ho dělala také a čárky tam byly slabší, teď zesílily.
Včera papírkový test spíš asi negativní, duch tam byl ale opravdu tak slabě, že nešel pomalu vidět. Oproti pátku a sobotě čárka o dost zeslábla.
Na miminko nespěcháme, ale jsem ráda když vím na čem jsem. ![]()
Zdravím, co si o tom myslíte? Netuším kdy byla ovulace, mám to teď celé rozházené, ale teď mi už 3 dny mešká MS a 2 dny po sobě toto.
Na živo jsou čárky trochu víc vidět.