Těhotenský test - znamená tohle pozitivní?

5
12.2.24 12:25

Těhotenský test - znamená tohle pozitivní?

Zdravím.
S přítelem jsme měli před +-2/3 týdny naší zábavičku, ale roztrhl se nám při tom, takže to vše šlo dovnitř. Asi 5 dnů mě už bolí břicho, je mi na zvracení celé dny a špatně celý den, také jsem víc unavená, než normálně, protože to nikdy nejsem. Dělala jsem si dneska ráno test, mám v plánu i zítra od jiné značky a případně si dojít k doktorce. Beru už 9 měsíců antikoncepci, takže doufám, že se jen mýlím a jen jsem něco špatného snědla. Začínám mít žluté výtoky a včera byl i nějaký bílý, doslova, jako by to byla slina, nevím, jak to popsat, ale strach mám.
Přikládám fotku testu (pepino). Nevím, zda ty čárky nemají být u sebe blíž, ale nikdy jsem na testu čárku vlevo neměla, takže se bojím, že to bude pozitivní. Nevím, jak mám poté řešit potrat, protože oba studujeme a já se doma starám o rodiče a prarodiče, mimčo by uškodilo v téhle fázi všemu, prostě by to nešlo. Nějaké rady?
Předem děkuji a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15227
12.2.24 12:32

Tohle znamená negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.2.24 12:34

Nic nevidím, řekla bych že je negativní, ale jestli máš strach, tak ještě zkus za pár dnů další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
12.2.24 12:46
@MiuNi píše:
Zdravím.
S přítelem jsme měli před +-2/3 týdny naší zábavičku, ale roztrhl se nám při tom, takže to vše šlo dovnitř. Asi 5 dnů mě už bolí břicho, je mi na zvracení celé dny a špatně celý den, také jsem víc unavená, než normálně, protože to nikdy nejsem. Dělala jsem si dneska ráno test, mám v plánu i zítra od jiné značky a případně si dojít k doktorce. Beru už 9 měsíců antikoncepci, takže doufám, že se jen mýlím a jen jsem něco špatného snědla. Začínám mít žluté výtoky a včera byl i nějaký bílý, doslova, jako by to byla slina, nevím, jak to popsat, ale strach mám.
Přikládám fotku testu (pepino). Nevím, zda ty čárky nemají být u sebe blíž, ale nikdy jsem na testu čárku vlevo neměla, takže se bojím, že to bude pozitivní. Nevím, jak mám poté řešit potrat, protože oba studujeme a já se doma starám o rodiče a prarodiče, mimčo by uškodilo v téhle fázi všemu, prostě by to nešlo. Nějaké rady?
Předem děkuji a hezký den.

Ukázkově negativní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.2.24 12:50

To jsou negativní testy. Ty čárky, co vidíš, jsou místo, kde se napojuje ta absorpční část na testovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.24 12:56

@karkarka @bbpp2508 @JancaS84 @Tichošlápek
Hezký den, děkuji, jen jak jsem tam první čárku nikdy neměla, tak mě to vyděsilo. Zkusím pro jistotu za pár dnů, pokud mi nebude s břichem lépe, ale půjdu si zajistit kontrolu u obvoďačky, ať se mi podívá na to břicho. Ještě jednou děkuji vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.2.24 13:52

Pokud bereš HA tak, jak máš, tak ochrana kondomem už je zbytečná. Takže ne, když praskne, těhotná na 99,99999 % nebudeš a ty testy ti to jasně ukazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.24 14:23

@unuděná
Jen se bojím, že i to může selhat, tak proto. Ale s tím, jak mi je špatně, tak se mi to nelíbí.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.2.24 14:26
@MiuNi píše:
@unuděná
Jen se bojím, že i to může selhat, tak proto. Ale s tím, jak mi je špatně, tak se mi to nelíbí.
Děkuji.

Chápu, dvojitá jistota. Ale právě proto, že může jedna metoda selhat, máte tu druhou. Obě dohromady mají prostě téměř nulovou šanci na průšvih ;) Takže teď je ti spíš špatně z toho všeho stresu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.24 15:19
@MiuNi píše:
@unuděná
Děkuji.

HA neselhává, bud v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.2.24 16:12
@Barevné klubíčko píše:
HA neselhává, bud v klidu ;)

Přesně tak. To jenom tady na emiminu přes ní otěhotněla každá druhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.2.24 15:11

HA už bereš dost dlouho, pokud ji bereš správně a ne jako lentilky, tak je kondom zbytečný. I když praskl, tak je tak jedno - dvě procenta, že bys mohla být těhotná, takže buď úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.24 12:58

Co si mislite baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.24 15:27
@Nika2710 píše:
Co si mislite baby

Myslím, že místo testování několika testy, by sis měla zopakovat pravopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.24 22:57

Ahoj, co myslíte? Vidím ducha, ale nevím :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat