Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musela jsem to přečíst dvakrát, než jsem pochopila na co se ptáš. Pokud se nechranís těhotná můžeš být, ale to snad víš, ne? Jinak já měla taky občas takovou šílenou MS. Jeden den silnou, druhý den slabou, dva dny silnou atd a těhotná jsem nebyla. Prosím tě, pořiďte si nějakou ochranu. Antikoncepci, čípky cokoliv
.
@EvieK jasne dekuji jinak
Nejsem z česká omlouvám se za češtinu
Doufam vtom ze nejsem ![]()
@Anonymní píše:
@EvieK jasne dekuji jinak
Nejsem z česká omlouvám se za češtinu
Doufam vtom ze nejsem
Takhle po MS ti nikdo na 100% neřekne zda jsi nebo nejsi, udělej si později test. Akorát si myslím, že je to nepravděpodobné.
Myslím že nezáleží na tom, jestli je menstruace slabá nebo silná, každopádně jsi ji DOSTALA. Takže těhotná nejseš ![]()
@Annette Danielle No jako bacha, na toto se nedá spoléhat. Já MS normálně měla a zjistilo se, že jsem v 15tt. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer
Pohlavní styk sem měla ihned po menstruaci nechráněna (neudelal se) je tam pořad ta šance ( 3 dny po menstruaci
Menstruaci jsem dostala o jeden den později v pátek
Byla ze začátku taková slabá strašně nic moc neteklo, až druhy den se to rozjelo a pořad teklo, do dneska ještě teklo, a teď je zas slabá
Mohu byt těhotná?
Test sis dělala?
@Sabina123amy píše:
@Annette Danielle No jako bacha, na toto se nedá spoléhat. Já MS normálně měla a zjistilo se, že jsem v 15tt.
V 15 těhotná? Opravdu? Nechala jsis to?
@Annette Danielle v 15tt těhotenství. Mám teď v 19 pětiměsíčního syna.
@Sabina123amy píše:
@Annette Danielle v 15tt těhotenství. Mám teď v 19 pětiměsíčního syna.
Ahaaa 😂 promiň mně to nějak nenapadlo
Dobrý večer

Pohlavní styk sem měla ihned po menstruaci nechráněna (neudelal se) je tam pořad ta šance ( 3 dny po menstruaci
Menstruaci jsem dostala o jeden den později v pátek
Byla ze začátku taková slabá strašně nic moc neteklo, až druhy den se to rozjelo a pořad teklo, do dneska ještě teklo, a teď je zas slabá
Mohu byt těhotná?