Slabá // po 1 ivf

226
13.8.14 11:21

Slabá // po 1ivf

Ahoj potřebuji poradit máme za sebou 1IVF, transfer byl 31.7.14. testovat mám správně zítra, no jo jenže jsem byla nedočkavá a zkoušela jsem to minulý pátek, na testu byl duch který jsem viděla jenom já :) zkusila jsem to v neděli to už byla slabá čárka, zkoušela jsem to včera a dneska tak je stejná jako v neděli :( jenom jsem chtěla vědět neměla by už drobet zesílit :think: fotky nemám páč když to vyfotím tak mi příjde že to není vidět vůbec, děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4829
13.8.14 11:24

@Monica R čárka by sílit měla, ale tím bych se na tvém místě nestresovala. Jestli si máš dělat test zítra, tak se i na zítřek objednej do CAR na krev. Budeš mít jasno a nebudeš muset zkoumat duchy. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.8.14 11:33

@Monica R Ano, čárka by sílit měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 11:54
@JayLee píše:
jj mela by silit a ty bys mela testovat stejnym testem ob den aby jsi videla rozdil kazdopadne bych pockala pokud prijde ms pokud ne tak bych se objednala na krev k Dr a nebo jako samoplatce abys vedela :kytka:

jo jo já mám stejně volat výsledky testy do caru, ms nepřijde beru utrogestan to bych ho musela vysadit, nejhoršíje že moje gyn. má dovolenou až do 24.8 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 11:58

Dík za info zkusim to zítra to už správně budu mít dva dny zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
13.8.14 12:01

@Monica R někomu MS přijde i přes Utrogestan, to je hodně individuální. Čárka by samozřejmě měla sílit, ale je nesmysl do toho dávat všechny naděje a zklamání, podstatná bude hladina hcg v krvi. V moči má ne každý dostatečnou hladinu, záleží i na zředění atd., ta krev je spolehlivá. Lze jít v CARu nebo i jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.8.14 12:02

Hele carka sice silit ma, ale me to ani po dvou dnech na stejnem testu nebylo uplne znat, nakonec jsem ten den, co jsem testit mela, mela z rani moce 10tijednotkovej UPLNE BILEJ, a asi o dve hodiny pozdeji, kdyz jsem se nastvala, 20ti jednotkovej s pomerne slusnou carkou, ale na den cyklu carka taky dost slaba… Jsem volala do CARu, ze bych jim rada rekla vysledky, ale ze sama nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 12:08
@elanaa píše:
@Monica R někomu MS přijde i přes Utrogestan, to je hodně individuální. Čárka by samozřejmě měla sílit, ale je nesmysl do toho dávat všechny naděje a zklamání, podstatná bude hladina hcg v krvi. V moči má ne každý dostatečnou hladinu, záleží i na zředění atd., ta krev je spolehlivá. Lze jít v CARu nebo i jako samoplátce.

no my jsme právě v loni byli na IUI který nedopadlo a ms přišla až pět dní po vysazení utrogestanu, proto to vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 12:10
@zupe píše:
Hele carka sice silit ma, ale me to ani po dvou dnech na stejnem testu nebylo uplne znat, nakonec jsem ten den, co jsem testit mela, mela z rani moce 10tijednotkovej UPLNE BILEJ, a asi o dve hodiny pozdeji, kdyz jsem se nastvala, 20ti jednotkovej s pomerne slusnou carkou, ale na den cyklu carka taky dost slaba… Jsem volala do CARu, ze bych jim rada rekla vysledky, ale ze sama nevim :mrgreen:

já mám desítkovej jako duch to není slabá čárka ale je stejná jako v neděli no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.8.14 12:13

@zupe Obecně ty 20tkový testy ukazují lepší čárky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 12:15
@Kikuška90 píše:
@zupe Obecně ty 20tkový testy ukazují lepší čárky ;)

no tak to jsem nevěděla jsem moudřejší, tak je pravda že o mimčo se snažíme tři roky a tohle jsem na testu nikdy neměla :) vždy sněhobílo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.8.14 12:16

@Monica R Taky jsem podstoupila IVF a vážně mi ty mín citlivý testy ukazovaly mnohem lepší výsledky :mrgreen: Ikdyž to u nás nakonec nedopadlo. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 12:18
@Kikuška90 píše:
@Monica R Taky jsem podstoupila IVF a vážně mi ty mín citlivý testy ukazovaly mnohem lepší výsledky :mrgreen: Ikdyž to u nás nakonec nedopadlo. Držím palce :kytka:

Jako že jsi měla pozitivní testy a pak nic jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.8.14 12:20

@Monica R Měla, měla jsem 14 dní po ET hodnotu 85, za týden byla hodnota 490 a to mi nechaly vysadit léky, že je konec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.8.14 12:21
@Kikuška90 píše:
@Monica R Měla, měla jsem 14 dní po ET hodnotu 85, za týden byla hodnota 490 a to mi nechaly vysadit léky, že je konec :(

hele já se v tomhle nevyznám kolik čeho by mělo být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital