Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebuji poradit máme za sebou 1IVF, transfer byl 31.7.14. testovat mám správně zítra, no jo jenže jsem byla nedočkavá a zkoušela jsem to minulý pátek, na testu byl duch který jsem viděla jenom já
zkusila jsem to v neděli to už byla slabá čárka, zkoušela jsem to včera a dneska tak je stejná jako v neděli
jenom jsem chtěla vědět neměla by už drobet zesílit
fotky nemám páč když to vyfotím tak mi příjde že to není vidět vůbec, děkuji za odpovědi
@Monica R čárka by sílit měla, ale tím bych se na tvém místě nestresovala. Jestli si máš dělat test zítra, tak se i na zítřek objednej do CAR na krev. Budeš mít jasno a nebudeš muset zkoumat duchy. Držím moc palce.
@JayLee píše:
jj mela by silit a ty bys mela testovat stejnym testem ob den aby jsi videla rozdil kazdopadne bych pockala pokud prijde ms pokud ne tak bych se objednala na krev k Dr a nebo jako samoplatce abys vedela
jo jo já mám stejně volat výsledky testy do caru, ms nepřijde beru utrogestan to bych ho musela vysadit, nejhoršíje že moje gyn. má dovolenou až do 24.8 ![]()
Dík za info zkusim to zítra to už správně budu mít dva dny zpoždění
@Monica R někomu MS přijde i přes Utrogestan, to je hodně individuální. Čárka by samozřejmě měla sílit, ale je nesmysl do toho dávat všechny naděje a zklamání, podstatná bude hladina hcg v krvi. V moči má ne každý dostatečnou hladinu, záleží i na zředění atd., ta krev je spolehlivá. Lze jít v CARu nebo i jako samoplátce.
Hele carka sice silit ma, ale me to ani po dvou dnech na stejnem testu nebylo uplne znat, nakonec jsem ten den, co jsem testit mela, mela z rani moce 10tijednotkovej UPLNE BILEJ, a asi o dve hodiny pozdeji, kdyz jsem se nastvala, 20ti jednotkovej s pomerne slusnou carkou, ale na den cyklu carka taky dost slaba… Jsem volala do CARu, ze bych jim rada rekla vysledky, ale ze sama nevim ![]()
@elanaa píše:
@Monica R někomu MS přijde i přes Utrogestan, to je hodně individuální. Čárka by samozřejmě měla sílit, ale je nesmysl do toho dávat všechny naděje a zklamání, podstatná bude hladina hcg v krvi. V moči má ne každý dostatečnou hladinu, záleží i na zředění atd., ta krev je spolehlivá. Lze jít v CARu nebo i jako samoplátce.
no my jsme právě v loni byli na IUI který nedopadlo a ms přišla až pět dní po vysazení utrogestanu, proto to vím
@zupe píše:
Hele carka sice silit ma, ale me to ani po dvou dnech na stejnem testu nebylo uplne znat, nakonec jsem ten den, co jsem testit mela, mela z rani moce 10tijednotkovej UPLNE BILEJ, a asi o dve hodiny pozdeji, kdyz jsem se nastvala, 20ti jednotkovej s pomerne slusnou carkou, ale na den cyklu carka taky dost slaba… Jsem volala do CARu, ze bych jim rada rekla vysledky, ale ze sama nevim
já mám desítkovej jako duch to není slabá čárka ale je stejná jako v neděli no
@Kikuška90 píše:
@zupe Obecně ty 20tkový testy ukazují lepší čárky
no tak to jsem nevěděla jsem moudřejší, tak je pravda že o mimčo se snažíme tři roky a tohle jsem na testu nikdy neměla
vždy sněhobílo
@Monica R Taky jsem podstoupila IVF a vážně mi ty mín citlivý testy ukazovaly mnohem lepší výsledky
Ikdyž to u nás nakonec nedopadlo. Držím palce ![]()
@Kikuška90 píše:
@Monica R Taky jsem podstoupila IVF a vážně mi ty mín citlivý testy ukazovaly mnohem lepší výsledkyIkdyž to u nás nakonec nedopadlo. Držím palce
Jako že jsi měla pozitivní testy a pak nic jo ![]()
@Monica R Měla, měla jsem 14 dní po ET hodnotu 85, za týden byla hodnota 490 a to mi nechaly vysadit léky, že je konec ![]()
@Kikuška90 píše:
@Monica R Měla, měla jsem 14 dní po ET hodnotu 85, za týden byla hodnota 490 a to mi nechaly vysadit léky, že je konec
hele já se v tomhle nevyznám kolik čeho by mělo být ![]()