Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkoušela si třeba i jinou značku testu?
Třeba má tento slabé barvivo..
Testy sílí, ale ta čárka je hodně slabá. Zajdi si 2× na krev.
Dekuji moc! Ted jsem zkousela Livsane, ktery mam doma a dopadl takto.
Síla čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství. Druhá nesílící slabá čárka mi teď leží v postýlce
![]()
U obou těhotenství jsem měla stejně silné čárky až dva týdny od vynechání. První dopadlo dobře, u druhého čekám na potvrzení. Prostě to tak mám, že se mi HCG zvyšuje fakt pomalu, nebo nevím
řekla bych, že jsem měla podobné test jako ty při vynechání MS.
@Primat17780 dekuju moc! Ja zkousela jeste ted v praci na zdejsi doporuceni Mamatest a ten vypada docela nadejne
Ahoj holky, pred par dny jsem zde sdilela svoje konecne pozitivni testy

Chtela bych se zeptat.. vim, ze kazdemu stoupa HCG jinak rychle apod. Ale jsem dnes 31DC, LT jsem vzdy mivala 14 dni, takze ovu mela byt nekdy kolem 21.7., dnes mam treti den zpozdeni MS a testy vypadaji takhle. Zdaji se mi docela slabe, casto vidam, ze v teto dobe uz byvaji dalnice a ze obden byva opravdu velky rozdil.
Chtela bych jenom uklidnit, ze je to v poradku. Bojim se mimodelozniho nebo neprosperujiciho tehotenstvi, doktorka me objednala az na 19.8., az uvidi neco na UTZ, coz je v poradku, ale samozrejme mam o to miminko strach. Snazim se nestresovat a uklidnit se, ale uz bylo jedno biochemicke a bylo to velke zklamani… ale vim, bohuzel i tohle vsechno k tomu patri. Tak si moc preji aby bylo vse v poradku.
Dekuji moc