Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A včera jsi testovala z 1. ranní moči? Já měla hezkou čárku asi 12 dní od ET, druhý den jsem udělala ještě jeden test a víc jsem netestovala. 2× jsem byla na krvi, jednou v centru a před tím jako samoplátce.
Zkus ještě 2 dny počkat, ideálně testuj z 1. ranní moči. Držím palce ![]()
Idealni testovat stejnym testem ob den, zda carka sili.
9.den neni brzy na testovani.
Embryjko mas po PgT-A? ![]()
Dnes jsem si delala ClearBlue a pozitivni
… z kliniky chteli, at se testuju dnes skrze nadchazejici svatky, at muzu jeste skocit i na krev
Hladina hcg se zvedá co dva dny, takže je nejlepší sledovat i výsledek testu ob den, uvidíš zítra zda čárka sílí oproti včerejší ❤️ kdyztak se přidej do diskuze ivf-et/ket 2026 tam holky rády poradí 🍀
@Anonymní píše: Více
Hladina roste prubezne, jen na zacatku se priblizne zdvojnasobuje kazde 2-3 dny.
@LucieKLuc samozřejmě z krve by toto šlo poznat, ale je nejlepší u klasických testů to sledovat ob den aby šlo vidět zda čárka sílí 😊
Je to pozitivní 🍀 To je hlavní, ted je důležité aby se hladina hcg zvedala 😊 Každému roste hcg jinak. To je jak u testu, nekdo má 9. den výrazně pozitivní a nekdo teprve ducha.
Ted je nejdulezitejsi, jak bude rust. Dnes ses 10.den po KETu?
Dobre rano, potrbuju si vylit srdicko
, snažíme se s manželem uz ctvrtym rokem. Bohužel jedine reseni je pro nas IVF, dnes jsem 9.den po KET ( 5.denni emvryo v Ackove kvalitě). No a poprve v zivote ve svych 33 letech vidim na testu slabeho ducha. Testovala jsem se uz vcera a sila je plus minus stejna, bohuzel dneska jsem nestihla prvni ranni moc, o pul pate rano jsem test nejak zazdila… muze to byt v pohode i kdyz test není silnejsi nez vcera?
Ufff jsem strasne nervozni, mam posledni 4 pokusy, na dalsi IVF ze zdravotnich duvodu nepujdu…