Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jmenuji se Eliška a s manželem se o miminko snažíme teprve první měsíc. Chtěla bych se tady zeptat více zkušených lidí na to jak správně odečítat těhu testy. Dnes to byl druhý den co mi meškala MS. A tak jsem si ráno udělala test… poprvé v životě… a byla tam druhá čárka (alespoň jsem si to myslela). Takže proběhla ohromná radost samozřejmě, ale doslova do půl hodiny přišla MS
. Asi si dokážete představit tu horskou dráhu emocí. A tak tedy k mému dotazu. Jak rozeznat rysku od ducha nebo čárky? Děkuji předem z odpovědi. ![]()
@Kibikulus doporucuju koupit si jinou znacku testu, mamatest dela falesne carky ![]()
Kup si treba Dr.Max.
A preju hodne zdaru do snazeni ![]()
Řešením je koupit si kvalitnější test. Z DMka Intime, nebo Dr. Max.
Při dvoudenním zpoždění už by čárka měla být silná, duchové bývají ještě před očekávanou ms.
Děkuji mockrát za doporučení. Příští měsíc určitě když se zadaří použiju jiný kvalitnější.
![]()
Ahojky holky, prosím o váš názor. Je tam duch? Značka testu DrMax.Moc díky za odpověď ![]()
@Ocuna Moc v to doufám.Tolik.let to nešlo a najednou dušík😍Myslela jsem, že je to ryska, ale Dr Max je prý kvalitní
@Zuzkabublinka 79 Tak na to mi to připadá příliš slabé, v tu dobu bývá čárka už normálně zřetelná. Ovulaci víš? Možná mohla být později…
@pujda Ovulaci vůbec nevím a MS je pravidelná. Uvidím, jak to dopadne🌞Teď už to záleží na přírodě 😘
@Zuzkabublinka 79 píše: Více
Tohle je Pepino test. A duch tam bohužel není. Nebo takhle takovou čmouhu on dělá často.
Zkus to za par dni znovu. ![]()