Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z testu se nic nesloupava. Udělej si test po vynechání menstruace. Pokud dítě nechceš tak se chraňte, naše šlo to mimo má už čtyři roky.
počkej do termínu MS. Pokud nepřijde tak pak testuj…
Bolest břicha může být klidně jako příznak blížící se MS
Pravděpodobně se ti jen hlásí příchod menstruace. Jestli ji nedostaneš v termínu, testuj a odečítej výsledek v limitu. Testy vypadají negativně, ten jeden může být poruchový nebo falešně negativní.
Pokud jsou všechny ze stejného vzorku moči tak ten jeden s duchem je klasicky neduh mamatestu. Kdy takového i dost výrazného ducha čas od času udělá falešně. Ale kdybys byla těhotná tak minimálně na tom druhém mamatestu by byl duch stejný. A myslím, že i pepino by byť slabšího ducha hlásil.
Takže těhotná spíš nebudeš než budeš.
@Karinkas píše: Více
Hlavne ten s tim duchem je natržený… muze to mit vliv?
Jestliže to přítel do Tebe nepustil, tak zachovej klid a počkej, až dostaneš menstruaci. Teprve kdyby se nedostavila, počkej ještě pár dnů a udělej si test. Jeho výsledek bude spolehlivější a nic nepromeškáš.
@Anonymní píše: Více
Teoreticky jestli je natrhnutý přesně tam kde se nachází testovací proužek. Tak je možné, že se tam zachytilo barvivo. Pokud je natržený v jiné části. Tak to vliv mít spíš nebude. Ale jak ti píšu mamatest tohle dělá. A dělá to dost často. Sama jsem takového dost výrazného i výraznějšího ducha na mamatestu měla a těhotná jsem nebyla.
Ahoj holky…
Jsem plašan, ale 16 dnu zpet jsem mela s pritelem prerusovany styk (slo to mimo). Menstruaci mam dost za 2 dny, ale nejak me poboliva bricho.. sla jsem si udelat svůj prvni test a myslela jsem, ze se z toho neco sloupava a rypla do nej.. porusil se a i tak jsem ho pouzila - byl tam duch.. na ostatnich 3 nic.. muze byt duch dusledkem poruseni??? Jsou delame ve stejny cas ze stejne moči. Bricho me boli jako pms