Porušený těhotenský test, můžu být těhotná?

Anonymní
29.3.26 18:44

Porušeny těhotenský test

Ahoj holky…
Jsem plašan, ale 16 dnu zpet jsem mela s pritelem prerusovany styk (slo to mimo). Menstruaci mam dost za 2 dny, ale nejak me poboliva bricho.. sla jsem si udelat svůj prvni test a myslela jsem, ze se z toho neco sloupava a rypla do nej.. porusil se a i tak jsem ho pouzila - byl tam duch.. na ostatnich 3 nic.. muze byt duch dusledkem poruseni??? Jsou delame ve stejny cas ze stejne moči. Bricho me boli jako pms

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36164
29.3.26 18:50

Z testu se nic nesloupava. Udělej si test po vynechání menstruace. Pokud dítě nechceš tak se chraňte, naše šlo to mimo má už čtyři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11868
29.3.26 18:50

:roll: počkej do termínu MS. Pokud nepřijde tak pak testuj…
Bolest břicha může být klidně jako příznak blížící se MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
29.3.26 19:35

Pravděpodobně se ti jen hlásí příchod menstruace. Jestli ji nedostaneš v termínu, testuj a odečítej výsledek v limitu. Testy vypadají negativně, ten jeden může být poruchový nebo falešně negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.3.26 20:34

Pokud jsou všechny ze stejného vzorku moči tak ten jeden s duchem je klasicky neduh mamatestu. Kdy takového i dost výrazného ducha čas od času udělá falešně. Ale kdybys byla těhotná tak minimálně na tom druhém mamatestu by byl duch stejný. A myslím, že i pepino by byť slabšího ducha hlásil.
Takže těhotná spíš nebudeš než budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.26 20:36
@Karinkas píše: Více

Hlavne ten s tim duchem je natržený… muze to mit vliv?

• Citovat
  • Upravit
1104
29.3.26 21:11

Jestliže to přítel do Tebe nepustil, tak zachovej klid a počkej, až dostaneš menstruaci. Teprve kdyby se nedostavila, počkej ještě pár dnů a udělej si test. Jeho výsledek bude spolehlivější a nic nepromeškáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
29.3.26 21:17

Testuje, až nedostaneš MS. Zatim na testech nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.3.26 21:37
@Anonymní píše: Více

Teoreticky jestli je natrhnutý přesně tam kde se nachází testovací proužek. Tak je možné, že se tam zachytilo barvivo. Pokud je natržený v jiné části. Tak to vliv mít spíš nebude. Ale jak ti píšu mamatest tohle dělá. A dělá to dost často. Sama jsem takového dost výrazného i výraznějšího ducha na mamatestu měla a těhotná jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí