Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemam zkusenost, tak nevim presne poradit. Ale aspon trochu podpory ti chci dodat komentarem… jesli si zkousela pokazde stejne testy? Nemuze to byt ze jina znacka?
Drzim palce…
@Niki550 Ahoj, moc děkuji
Je to stejná značka. Z fotografií to asi úplně není zřejmé, ale na prvních dvou duch opravdu byl vidět, na posledním minimálně. První jsem dělala odpoledne, další dva z ranní moči. Asi stejně uvidím v pondělí, pokud se nedostaví ms.
@Anonymní píše: Více
Urcite. Ja jsem delala pepino a dvakrat mi totiz ukazal fakt ducha, ze holky na fotce i videly. Ale nakonec ms prisla, bohuzel. To je naprd. Jistota bude po vynechani ms.
@Niki550 Tak to mě mrzi, držím palečky, aby se příště povedlo 🙏. Pro mě je asi nejhorší to čekání (ono je to asi hrozný pro všechny) ale člověk jak tam vidí tu skoro neviditelnou čárku, uz je nadšený.. i když moc dobře vím, že je brzo.
Joo dekuju. Ted prave za par dni uz budu zkouset testovat haha
@Niki550 Tak dej pak vědět! Mě teď došlo, že si v pondělí nikam ne zajdu, je svátek
.. tak musím vydržet do utery
@Dahlia0409 Dívala jsem se na stránky svého gynekologa, a má v pondělí zavřeno.
Jo tak, já myslela lékárnu a test že řešíš
Doktoři ordinovat jistě nebudou
@Dahlia0409 Jo taaak. No, nevim jestli mi to neustále testování nějak pomůže 🙈 ale možná ještě zítra zkusím
Vidim, ale slabo no… kolikaty ze si dpo?…:/
Ahoj, potřebuji slyšet nějaký názor. Snažíme se s manželem o miminko plus minus 2 roky. Bohužel mam za sebou už jedno těhotenství, které nedopadlo a muselo se ukončit. Teď mam zpoždění 5 dnů. V prvni den zpoždění jsem si dělala test, byl duch. Třetí den taky a dnes 5 den zpoždění tam skoro nic nevidím, takze to slabne.. Samozřejmě si v pondělí zajdu na gyndu, ale tak nějak asi tuším, že to bude biochemické.. měla jste to některá podobně a dopadlo to dobře?..
Díky