Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dělala jsem si test dnes ráno a čárka je o něco silnější než včera jsem 6. Den po transferu 3 denního embrya tak myslíte že tohle může být tehu nebo ne to ještě dojezd hormonu a injekci
@Meruňka25
Ahojky, zcela upřímně na 3denní embryjko je to skutečně velmi brzy… Nicméně, může se ke zbytku injekce na vyvolání/časovaní ovu přidávat už vlastní hcg…
Záleží kolik dní jsi od aplikace injekce, drtivé většině holek se drží i 10/12 dni a ještě zlobí a dělá duchy, spíše do šeda…
Těhu duch a čárka se vybarvi většinou poměrně rychle a jde do růžova/fialova.
Uvidíš, co přinesou další dny.
Doporučuji i testy papírky, proužky, jsou levnější a čitelnější, nemají sklíčko, které zkresluje a hlavně mají vice barviva.
Já vždy testovala na mamma testech. Ale pokud se pro nějakou značku, druh rozhodneš, tak už u nich zůstaň, aby bylo možné porovnávat progres.
Držím palce, ať se brzy vyloupne těhu čárka 🍀.
@Lucinta moc dekuji jsem 10. Den od injekce takze ano počítala sem s tim ze to muze byt i ono vcera odpo kolem 15 hod sem mela čárku do růžova lehce a dneska rano byla čárka silnější neno duch silnější a taky do růžova tak uvidíme ještě počkám ♥️ 🙏
@Meruňka25
Doporučuji testovat vždy/každý den ve stejnou dobu, test odpo a pak ráno není bohužel vypovídající…
Může být způsobeno spíše koncentrací hcg… odpo mohla být moč více naředěna, když člověk pije, ráno naopak koncentrovanější, po noci, kdy člověk nepije a proto byla čárka vidět lépe… Doporučuji testovat ráno, z prvního vzorku moči a sledovat vývoj… Testy by měly ideálně - ze začátku každé 2 dny viditelně poskočit…
@Lucinta tak dneska ráno jsem si dělala test zase ráno stejne značka a do 5 minut duch jak vcera a počítala sem si to jsem 12 dni od ovitralle dneska blbě sem to počítala ale nevim jestli me prijde čárka silnější
@Meruňka25
Ano, je to asi podobné jako včera, tak uvidíš, pokud zítra/pozítří výrazně poskočí, a bude naskakovat čárka hned, je to dobré znamení 🙏🏼… Pokud se Ti ukazuje čárka až za 5 min, tak to může být i biochemické… zažila jsem často, čárka nesílí, je takto slabá několik dní, pak mizí.
Pro porovnání, můj test 5. den po Ket 4denního embryjka (9dní po oplodnění). Čárka naskakovala hned a pak se jen vybarvila… Druhý den mi vyšel digitál Clear Blue.