Slábnoucí testy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
20.9.24 13:27

Slábnoucí testy

Ahoj, udělala jsem si 6 testu.. nejdříve to byli pouze duchové ale postupně další dny sílily, nakonec to byla jasná červená čárka u posledních 3 testu.. momentálně jsem si udělala po 4 dnech další 2 testy a čárky jsou zase o něco slabší jsou to 2 jiné testy než jsem si dělala předtím, ale co myslíte? Je něco špatně? carky jsou opravdu pořád vidět ale už to není jasná červená..Na gyndu jdu za pár dní, ale jsem z toho opravdu v nervu.. Budu ráda za každou odpověď 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35460
20.9.24 13:32

Každý test má jiné množství barviva a síla čárky o prosperitě těhotenství nic nevypovídá. Těhotná jsi. Dál už netestuj.
Jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11555
20.9.24 13:48

Dělala jsem si test jen jednou a to v 7týdnu, protože jsem chtěla vidět ty úžasné dvě čárky. A měla jsem tu druhou hodně slabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68845
20.9.24 14:58

Špatně je to, že děláš permanentně nějaké testy různých značek… Asi pro uklidnění? A uklidnilo té to? Při jasně pozitivním testu se dělá to, že se zavolá na gynekologii a domluví se termín první prohlídky. Nikoliv další testy - víc testů neznamená být víc těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
20.9.24 15:40

Test na potvrzení těhotenství postačí 1. To jestli jsi těhotná pozná stejně jedině doktor při UZ. Ještě z krve jde poznat těhotenství (i to mimodelozni). Výrazná čárka na testu se odvíjí od citlivosti testu, množství barviva a taky každá značka testu to má jinak 😅. Některá ukáže slabou čárku a jiná ze stejného vzorku moči silnou. Občas čárka může byt u světlejší, pokud množství HCG je natolik vysoké, že už to ani test nemusí pobrat, případně i vadnost testu.

Každopádně pokud jsi měla test pozitivní a za par dni jdeš na gyndu, tak už se netestuj a počkej na doktora.

Přeji ať vše dobře dopadne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6
20.9.24 15:45
@zuzanka320 píše: Více

Dobrá, moc děkuji ❤️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
20.9.24 16:14