Šlapací nebo elektrický traktor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
127
27.8.11 14:27

ŠLAPACÍ NEBO ELEKTRICKÝ TRAKTOR

CHCEME KOUPIT NAŠEMU SKORO TŘÍLETÉMU CHLAPEČKOVI TRAKTOR.ALE S MANŽELEM SE NEMŮŽEME SHODNOUT JESTLI ELEKTRICKÝ NEBO ŠLAPACÍ.PORADÍTE?A NEVÍTE JESTLI SE VYRÁBÍ ZÁROVEŇ ELEKTRICKÝ I ŠLAPACÍ TRAKTOR?DĚKUJI ZA RADY. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
27.8.11 14:33

My jsme koupili šlapací (zatím čeká ve sklepě na svátek). U elektrického mám strach, že zpanikaří a sjede s tím někde z meze - u nás to hrozí. Na šlapacím se aspoň naučí šlapat, což pak využije na kole… A v neposlední řadě se taky může trochu snažit a nemusí si vozit zadek v motorovém vozidle hned od malinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.8.11 14:35

Taky bych hlasovala za šlapací už pro to, že dnešní děti nemají moc pohybu. Náš malý má sice jen necelé dva roky, ale má šlapací a je s ním spokojený, chvilku šlape a chvíli ho pak tlačí.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.8.11 14:41

my máme oba dva ale náš 3letý ten šlapací neušlápne a u toho elektrického nezvládá 2 věci najednou,bud řídí ale zapomene šlapat na plyn nebo sešlápne pedál,ale zas přestane řídit......synovec má 4 roky a zvládá oba traktory,tak nevím jestli je to věkem nebo máme doma bambulu :think:
nám by vyhovovalo elektrické autíčko,které se dá přepnout na dálkové ovládání,ale nechce se nám kupovat další vozítko tak má zřejmě synek smolíka a bude se muset víc snažit
jestli prodávají 2v1 to nevím,nikde jsem nenarazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.8.11 15:26

Jsem taky pro šlapací, ať trénuje na kolo a má pohyb :pankac:
Známá měla elektrický a syn se toho trochu bál, tak nevím :nevim:
Už se těším až pořídíme taky traktor nebo bagřík nebo něco podobného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.8.11 15:53

Tak my máme šlapací traktor a el. čtyřkolku. Syn to zvládl ztěží ve 3 letech a dcera má 2 roky a jezdí a šlape jak o život. Nechápu jak je šikovná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.8.11 19:39

Taky máme šlapací traktor,a je to super věc :-D malej se naučil šlapat už ve 2 letech na tom,a cvičí nožky aspoň.Koupili jsme mu větší,od 3 do 8 let aby z toho za chvíli nevyrostl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.8.11 22:21
Angua píše:
My jsme koupili šlapací (zatím čeká ve sklepě na svátek). U elektrického mám strach, že zpanikaří a sjede s tím někde z meze - u nás to hrozí. Na šlapacím se aspoň naučí šlapat, což pak využije na kole… A v neposlední řadě se taky může trochu snažit a nemusí si vozit zadek v motorovém vozidle hned od malinka :mrgreen:

Taky máme šlapací traktor, uvažovala jsem stejně jako Angua. Elektrický mají všichni naši známý v okolí, takže tam si ho může půjčit a na svém traktoru ať se naučí šlapat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí