Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
vím že už je tu dost těchto diskuzí,pročetla jsem je a mám 2 favority
www.bejby.net/…ranzova.html
Když už bych si měla vybrat z těchto, radeji bych tu první. Osobně bych ale vybírala asi dřevěnou a k tomu pak dokoupila nádobíčko, malé spotřebiče…
Ségra má pro neteř tu druhou, je moc pěkná… Ale já bych brala asi tu první
![]()
My máme doma tu první a je
.Tu druhou má kamarádka a nelíbila se mě.Tak jsem vzala tu prní a je v akci každý den
.Dokoupila jsem tex.potraviny z Ikei a paráda.
Mě se víc líbí ta tefalka.
ale je náročnější na prostor tím,ž e je třeba ji obcházet.
Smoby můžeš dát ke zdi ![]()
Marka76 píše:
My máme doma tu první a je![]()
.Tu druhou má kamarádka a nelíbila se mě.Tak jsem vzala tu prní a je v akci každý den
.Dokoupila jsem tex.potraviny z Ikei a paráda.
a co všechno umí?nikde se to tom moc nepíše
Když položíš kastrolek na vařič-vydává zvuk jako když vaří.Je k ní rych.konvice-ta taky vydává zvuk.Jinak nic.Má velkou troubu a lednici-skříňku,my do ní dali kousek sololit desky na nádobí.Přikoupila jsem nádobí a jídlo a
Taky se mě líbila že je vyšší.
Marka76 píše:
Když položíš kastrolek na vařič-vydává zvuk jako když vaří.Je k ní rych.konvice-ta taky vydává zvuk.Jinak nic.Má velkou troubu a lednici-skříňku,my do ní dali kousek sololit desky na nádobí.Přikoupila jsem nádobí a jídlo a![]()
Taky se mě líbila že je vyšší.
to se mi taky líbi že je vyšší,malá je dost vysoká,tak já fakt jdu do té první,zatím zde pro ní všichni hlasovali
Hodlám koupit tuto kuchyňku. Dělám dobře
? Je k ní i malé příslušenství. Snad by se současná paní majitelka nezlobila, že jsem tu dala foto.
@Genovesa Vzhledově se mi líbí. Jestli děláš dobře zjistíš, až jí bude dcera používat. Za kolik jí budeš mít?